Fragrances.bg – Онлайн магазин за оригинална маркова парфюмерия

Tendrik-Portfolio-Fragrances.bg-Venera-Comsetics-perfumes-online-store

Fragrances.bg е един от най-популярните и големи онлайн магазини за парфюмерия в България. Той е продукт на „Венера Козметикс“ – фирма, която се занимава с продажба и дистрибуция на маркова парфюмерия от 1992 година. В сайта се предлага богат асортимент от артикули, които са 100% оригинални, с гарантирано качество и произход.

Компанията за продажба на маркови парфюми намери доверен и отговорен партньор в лицето на Tendrik както за изработката на техния онлайн магазин, така и за поддръжката на техните профили в социалните мрежи.

Fragrances.bg е базиран на една от най-използваните платформи за онлайн търговия – OpenCart. Избрахме именно нея, защото притежава добра модулна структура, удобен и интуитивен потребителски интерфейс, лесна навигация както и широка гама от допълнителни възможности. Тя позволява и създаването на редица персонализирани промоции, като например определена цена или ценова отстъпка за група клиенти по даден критерий (брой продукти в кошницата, количество минали поръчки и др.).

Дизайнът на fragrances.bg включва:

  • Информационен бюлетин;
  • Слайдер с информация, най-нови промоции и оферти;
  • Различни анимации;
  • Информация за всички марки, на които е дистрибутор фирмата;
  • Мнения на клиенти и препоръки;
  • Различни плъгини – например Facebook Like Box;
  • Интеграция с акаунтите в социални мрежи – Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pinterest, включително и Skype;
  • Мултиезичност – засега сайтът има две версии – английски и български, но скоро предстоят и преводи на други езици;
  • Search box с различни филтри, целта на които е максимално улеснение на клиентите при техния избор;
  • Адаптивност /риспонсив/ – достъпен е през всякакви мобилни и настолни устройства.

Наличен е и безплатен чат с клиенти (Zopim Chat), чрез който те ще могат в реално време да отправят запитвания към администратора.

Количествата в сайта се обновяват в реално време, като освен това той разполага и с допълнителни модули за улеснение – автоматизирани методи на доставки (товарителница); наличие на QR код при всяка поръчка, който насочва или към мобилен телефон, или GPS към адреса на клиента; интегриран е с emag и предлага различни възможности за плащане – Braintree, PayPal, освен това е възможна и поръчката без направена регистрация.

Tendrik изработи и блог към онлайн магазина на „Венера козметикс“. Освен това, ние отговаряме и за цялостния дигитален маркетинг на фирмата – съдържание (content marketing) на блога, маркетинг на социалните мрежи, видео маркетинг, SEO, имейл маркетинг. Продължаваме да поддържаме и самия онлайн магазин, като се занимаваме изцяло с уеб администрацията му.