Tendrik Academy – твоят ментор в дигиталния свят

tendrik academy пловдив

Понякога имаме чувството, че всички по-големи и значими събития се случват в София и останалите градове са пренебрегнати. Наситеността е по-голяма, разнообразието също, както и фокусът на различни хора и индустрии е насочен главно към столицата. Но този факт вече се променя. Откакто Пловдив беше удостоен с честта да бъде Европейска столица на културата за 2019, градът е по-жив от всякога. Градът е събуден и ние решихме да допринесем към положителната промяна. За да бъдем максимално полезни, ние се насочихме към това, в което сме най-добри и с което се занимаваме от години.

Щастливи сме да ви представим най-новото си начинание – Tendrik Academy. Академията на Tendrik е най-новото ни отроче, което цели да сподели с вас дългогодишния ни опит в сферата, придобитата практика, ноу хау и знания, за да помогне максимално за развитието на потенциала ви. Академията ще се състои от курсове с изцяло практическа насоченост, водени само от специалисти в съответната индустрия. По този начин ние се стремим да зададем нов тон на обученията извън столицата и да се различим от безбройните други онлайн такива. Ние искаме да ви предоставим липсващата частичка за успеха в онлайн пространството.

Първото ни едномесечно практическо обучение

Ще поставим началото на Академията с практическото обучение „Първи стъпки в електронната търговия“. Курсът ще даде една стабилна основа, върху която всеки ще може да изгради дигитална стратегия и един успешен онлайн бизнес; ще постави светлина върху най-важните понятия и условия за създаването и развитието на един успешен бизнес в онлайн пространството. Той е подходящ и за тепърва прохождащи в онлайн сферата, и специалисти в тази постоянно променяща се индустрия. Той не само ще ви научи как да създадете онлайн магазин из основи, но и на всички нужни функционалности, особености и основни методи, съпътстващи го. Обучението ще се води от двама специалисти в сферата – Петър Дяксов (CEO на Tendrik) и Иван Абаджиев (CTO на Tendrik). Те са собственици на свои успешни онлайн магазини и ежедневно работещи за постигане на успеха и за чужди такива. Курсът ще мине и през техническите функционалности на един онлайн магазин и ще задълбочи в бизнес частта, придружена от така нужната стратегия за дигитален маркетинг.

Кога ще се проведе „Първи стъпки в електронната търговия“?

Обучението ще се проведе от 8 ноември до 6 декември 2016 година. Ето и подробно описание на програмата:

  • Бизнес част – 8.11.2016 година /вторник/
    Изграждане на концепция, бизнес модел и проучване на конкуренцията. Закупуване на домейн (име) и изграждане на лого.
  • Инсталиране на OpenCart на хостинг и локално – 10.11.2016 година /четвъртък/
    Конфигуриране на главните настройки и добавяне на основните функционалности, категории, атрибути и опции.
  • Дизайн и потребителски интерфейс – 15.11.2016 година /вторник/
    User interface и user experience. Дизайн на уебсайта (адаптивен или мобилна версия), изображенията и навигацията.
  • Модули за OpenCart – 17.11.2016 година /четвъртък/
    Инсталиране на различни модули за OpenCart. Добавяне на Google Analytics, Google Search Console, Sitemap и Zopim Chat и други. Уточняване на лейаута.
  • Информация и правни въпроси – 22.11.2016 година /вторник/
    Уточняване на правни въпроси и регистриране на фирма. Изготвяне на информационни страници. Връзка с куриерски фирми.
  • Клиенти и продукти – 24.11.2016 година /четвъртък/
    Добавяне на различни клиентски и продуктови групи. Добавяне на информационни страници.
  • SEO и онлайн реклама – 29.11.2016 година /вторник/
    On-page SEO
    Off-page SEO
    Facebook Ads
    Google Ads
  • Методи на разплащане и доставка – 1.12.2016 година /четвъртък/
    Добавяне на различни методи за плащане и метод за доставка по критерии.
  • Маркетинг и спечелване на реални клиенти – 6.12.2016 година /вторник/
    Най-важните неща, които трябва да знаете за създаването на съдържание, маркетинга в социалните мрежи и дигиталната среда и e-mail маркетинга. Практически стъпки, които да приложите след приключването на курса.

Какво получавате вие?

Към края на самото обучение, всеки един от записалите се ще е разработил своя собствен онлайн магазин, създаден с уникално съдържание. С помощта на Академията ще можете да развиете и ръководите един успешен дигитален бизнес.

Цената за записване до края на месец октомври е 249 лева. След приключването на месеца, ще можете да се запишете до самото начало на курса на цена от 299 лв.

За по-подробна информация може да посетите уебсайта на Академията, фейсбук събитието или да се свържете с нас.