Facebook и Instagram маркетинг

Facebook и Instagram маркетингът е един от най-предпочитаните начини за комуникация между потребител и бранд/бизнес. Днешният потребител иска да говори на един и същ език с фирмите, от които пазарува или от които ползва услуги. Той иска да разбирате неговите потребности, желания, предпочитания и по възможност – да отговаряте максимално бързо на въпросите, които той има. И това дори не е достатъчно.

В днешният свят, погълнат от технологии, ние подсъзнателно търсим онези, които приличат на нас. Искаме да се свържем с тях, да ги последваме и да следим какво публикуват.

Потребителите искат едновременно креативно и интересно съдържание, което да е поднесено професионално и с красиви изображения. Нека създадем Facebook и Instagram постове, които ще накарат Вашите потенциални клиенти да се влюбят във Вас. Ние се грижим за Вашия бизнес и даваме всичко от себе си, за да се представите възможно най-добре, работейки успоредно в две цели:

 • Да задоволим желанията на онлайн потребителите;
 • Да подобрим алгоритъма за показване на Вашите публикации.

Изберете нас. Защото ние сме толкова успешни, колкото са успешни брандовете, за които работим!


Ползите от Facebook и Instagram маркетингът:

Ние Ви предлагаме:

 • Говорите така, както клиентите Ви;
 • Създавате на емоционална връзка и доверие между потребител и бранд;
 • Представяте красиви постове и story-та, които привличат потребителите;
 • Популяризирате бизнеса си на изключително достъпна цена.

 • Изготвяне на професионална стратегия и изпълнение;
 • Изготвяне на цялостна визуална концепция за представянето на Вашия бизнес онлайн;
 • Възможност за създаване на кратки ангажиращи видеа;
 • Възможност да се отличите от конкурентите си!

Създаването на уникално онлайн съдържание е и необходимо, и препоръчително за вашия бизнес, а копирайтърите, с които ще работите, са връзката между вас и вашата аудитория.

Как Facebook и Instagram маркетингът помага на бизнеса Ви?

Маркетингът в тези две социални мрежи има няколко начина да помогне на цялостното Ви представяне. Освен, че играе важна роля в SEO позиционирането и доверието към Вашия бранд, Facebook и Instagram маркетингът има възможност да популяризира Вашия бизнес по деликатен и недразнещ потребителите начин, предлагайки ангажиращо, любопитно и полезно съдържание.

Facebook и Instagram се ползват ежедневно от милиони потребители по целия свят. А за Вас е важно да бъдете там, където са потенциалните Ви клиенти. Помогнете им да опознаят не само Вас, но и продуктите или услугите, които предлагате. Това е и най-лесния начин да разберете какво мислят или искат клиентите Ви – можете да им задавате въпроси, да публикувате анкети и след това да сравните отговорите.

Маркетингът е тези социални мрежи освен, че Ви сближава с онлайн потребителите, Ви помага да изградите образа на идеалния клиент за Вашия бизнес, както и да натрупате полезна информация и статистика за по-нататъшното си развитие.

Повишаване на популярността на бранда и стимулиране на пазарното търсене

Да сте там където са вашите клиенти (в социалните мрежи) може драстично да подобри вашата маркетинг стратегия - потенциалните ви клиенти ще имат възможност добре да опознаят вашата компания, бранд и продукти. Това също ще ви предостави и възможност да ги убедите, че вашите оферти и промоции си струват и ще бъдат стойностно попълнение към живота им.

Увеличете трафика, запитванията и продажбите на Вашия уеб сайт

Често собствениците на бизнеси се питат: “Mога ли да продам продукт/услуга, чрез публикация във Facebook и Instagram?” Отговорът е ДА. Ако имате подходяща стратегия и концепция за публикациите си във Facebook, те представят полезна и интересна за потребителите информация и продукт, то отговорът е категорично ДА! Факт е, че за целта е необходимо задълбочено и старателно анализиране на информацията, с която Вашите потребител се ангажират. Това може да звучи като лесна задача, но ние знаем колко време е нужно, за да се създаде подробен анализ. Свържете се с нас и нека заедно изкачим стълбите по пътя към успеха!

Facebook маркетингът помага ли на SEO?

Определено! Положителните сигнали във Facebook (харесвания, споделяния, коментари и др.) не само биха довели до маркетинг „от уста на уста“ в онлайн пространството (което според изследванията води до двойно по-големи печалби от платената реклама), но и биха подсказали на Google, че Вашият бранд е важен, сериозен и може би заслужава по-висока оценка и класиране в търсачките. Съответно, социалните мрежи са и добър метод за подсилване на вашата SEO стратегия.

Tendrik ще ви помогне с планирането и изпълнението на маркетинг в социалните мрежи.

Услугите, които предлагаме на бизнеса Ви, са следните:

 • Facebook маркетинг;
 • Инсталиране на Facebook pixel;
 • Instagram маркетинг;
 • Създаване на професионални профили в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn);
 • Рекламни кампании и тяхното управление в изброените социални мрежи.

Вашите успехи са наши успехи! Ние ще проучим пазарната ниша и конкуренцията Ви, а след това, екип от специалисти ще изградят стратегия и визуална концепция, с които заедно да постигнем зададените цели. Дори и да не можете да поставите ясно дефинирани цели – ще Ви консултираме, за да знаем към какво се стремим. Ние можем да бъдем най-добрия приятел на Вашия бизнес.Нашият отговорен и добре обучен екип ще проучи вашата конкуренция и целеви пазар, като по този начин ще поставим основата за развитието на последващата стратегия за маркетинга в социалните мрежи. След като набележим най-подходящите платформи, ще поставим ясни цели и ще създадем достатъчен обем от качествено съдържание, което да ангажира вашата аудитория и да повиши вашите онлайн продажби.