Tendrik е българска IT компания, която предоставя първокласен набор от услуги, с фокус върху няколко сфери: онлайн търговия, уеб дизайн, SEO оптимизация и онлайн маркетинг. Предложенията ни са насочени както към стартиращи фирми, така и към вече съществуващи компании. Чрез съвети и менторство екипът ни може да улесним цялостния процес по успешното им прилагане.

Екипът на Tendrik притежава повече от 7 години опит в разработването на утвърдени онлайн магазини, корпоративни сайтове и ERP системи. За разлика от други компании, които предлагат единични услуги, нашите решения са цялостни, доказани и постигат отлични резултати на добри цени.

Изпрати ни CV

  • Искаш ли да бъдеш част от млад и мотивиран екип?
  • Искаш ли да работиш в модерен и просторен офис в Пловдив?
  • Търсиш ли възможности за кариерно развитие?

За нас

Нашия екип

Пиши ни

Стажант по Дигитален маркетинг

Tendrik е бързо развиваща се пловдивска уеб и маркетинг агенция, която предлага първокласен набор от услуги, свързани с онлайн търговия, уеб дизайн, онлайн маркетинг и SEO оптимизация, насочени към съществуващи или нови онлайн бизнеси. Компанията е съставена от млад, амбициозен и сплотен екип от професионалисти, които се стремят да се развиват и усъвършенстват всеки ден, за да предоставят най-новите технологии и тенденции от IT сектора.

Работното пространство е ново, комфортно и най-вече – просторно. Компанията предлага много добри условия на труд и стимулиращо възнаграждение. Офисът на фирмата се намира в град Пловдив ул. Вълко Шопов 2Б, блок 1, партер.

Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на Tendrik и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант.  Ако искаш да научиш повече за това що е то дигитален маркетинг, а SEO оптимизацията да не ти звучи като технически термин, за който трябва да ровиш в интернет, за да откриеш значението му – твоето място е при нас! Бъди част от нашия екип и за няколко месеца ще те потопим в тайните на Facebook, Instagram, Google и още куп интересни онлайн места, които крият какви ли не изненади. При нас ще научиш как да планираш, създаваш успешни кампании и ще натрупаш практически опит, който ще ти помогне да развиеш личните и професионалните си качества. Нашите стажанти ще се запознаят с основите на:


  • Онлайн търговия;
  • Оптимизацията на търсещите машини – SEO;
  • Маркетинг в социалните мрежи;
  • Онлайн рекламните кампании във Facebook Ads и Google Ads (PPC);
  • Ефективен копирайтинг;
  • Email маркетинг;
  • Следене на онлайн репутация;

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, заедно с основателя на Tendrik – Петър Дяксов, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

КАК СЕ КАНДИДАТСТВА:

За да кандидатствате, трябва да ни изпратите: CV, актуална снимка и мотивационно писмо на [email protected].
Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при стриктна конфиденциалност!

Подбора на кандидатите ще се проведе в два етапа:

1 Етап: Селектираните кандидати ще бъдат извикани на интервю.
2 Етап: Практическа задача, която да бъде изпълнена за определен срок от време.