Кои сме ние?

Tendrik предлага разнообразни услуги в областта на електронната търговия, уеб дизайна, онлайн маркетинга и SEO оптимизацията, подходящи както за съществуващи, така и за нови онлайн бизнеси. Можем да улесним процеса на създаване и разрастване на вашата онлайн компания, като ви напътстваме и съветваме. Екипът, който стои зад Tendrik, има повече от 7 години опит в разработването на успешни онлайн магазини, корпоративни уебсайтове и ERP решения. За разлика от много компании, които предлагат само специфични услуги, ние предлагаме комплексен, всеобхватен подход, който постига отлични резултати на разумни цени.

Нашата визия

Tendrik иска да даде възможност на младите хора да развият пълния си личен и професионален потенциал. Една от основните ни цели е постоянно да осигуряваме офис среда на свобода и творчество. Искрено вярваме, че насърчаването на вътрешната мотивация, свободата на себеизразяване и способността за учене чрез практика насърчават нестандартното мислене и неминуемо водят до успех.

НАШАТА МИСИЯ

През следващите няколко години нашият екип ще приложи цялата си креативност, мотивация и професионален опит, за да развие Tendrik като един от основните участници в ИТ индустрията в България. Нашата най-смела мечта е да издигнем марката си до международен символ на иновации и гарантирано качество.

За компанията

Дигиталните агенции Seomax и Tendrik сливат бизнеса си

Виж повече

Дигиталните агенции Seomax и Tendrik сливат бизнеса си

Виж повече

Дигиталните агенции Seomax и Tendrik сливат бизнеса си

Виж повече

Дигиталните агенции Seomax и Tendrik сливат бизнеса си

Виж повече

Дигиталните агенции Seomax и Tendrik сливат бизнеса си

Дигитална агенция SEOMAX инициира бизнес закуски с предприемачи всеки петък

Присъединяването към конкуренцията може да бъде успех

Водещите пловдивски дигитални агенции Tendrik и SEOMAX обединиха усилията си

Любомир Атанасов за сливането на Tendrik и SEOMAX

Какво е SEOMAX?

SEOMAX за успешен живот в дигиталния свят

BEA приветства SEOMAX като свой член

Xplore marketing с Любомир Атанасов - „Успешни дигитални събития“

Водещите пловдивски дигитални агенции SEOMAX и Tendrik обявиха официалното си сливане на 02/04/2019

Петър Дяксов за сливането между Tendrik и SEOMAX

Пловдивските дигитални агенции SEOMAX и Tendrik обявиха официалното си сливане

ЛЮБОМИР АТАНАСОВ

Managing Partner

Той е предприемач и издател на няколко онлайн медии и списания. Член на борда на Европейската асоциация на цифровите експерти (EURODEA). Организатор на много бизнес събития ежегодно в България и чужбина, като например събитията Digital4, които се провеждат в 15 града в БГ и чужбина, Bulgarian Digital Week, DiTech Expo; събития с марката Enterprise Magazine в сегменти като Pharma, Retail, HR, FinTech, eCommerce, ESG и т.н. Голям опит в областта на бизнес стратегиите, SEO и дигиталния маркетинг от 2011 г. Лектор на множество конференции.

ПЕТЪР ДЯКСОВ

Managing Partner & Marketing Director

През 2011 г. Петър също навлиза в света на дигиталния маркетинг и SEO оптимизацията и открива, че това е областта, в която иска да се развива. Ръководи и притежава няколко собствени бизнеса. Това му дава дълбоко разбиране на нуждите на клиентите и му позволява да помага на бизнеса да расте и да постига целите си. На участия в конференции Петър обича да говори за бизнес и дигитален маркетинг. Инициатор е на създаването на „Digital Stars“ – годишен конкурс, целящ да отличи млади специалисти по дигитален маркетинг.

Запознайте се с част от нашия екип

Димитър Денев

Business Development Manager

Антония Захариева

Account Manager

Мария Миланова

Web Project Manager

Ваня Иванова

Graphic Design Manager

Мария Гушева

Marketing Specialist

Оля Иванова

Marketing Specialist

Ренета Георгиева

Account Manager

Румен
Георгиев

Web developer

Защо да изберете нас?

Ние сме отговорни

Нашата компания работи от доста време и знаем, че единственият начин да вървим напред, е да помагаме на нашите клиенти да постигат желаните резултати. Ето защо мечтаем мащабно, стремим се към нови граници и развиваме дългосрочни партньорства с нашите клиенти.

Постигаме целите си

Ние ви помагаме да постигнете отлични резултати за вашия бизнес, като избираме стратегията, която е най-подходяща за вашата конкретна ниша и бизнес модел. Използваме всички необходими инструменти и тактики, за да можете да увеличите популярността си онлайн и да разраснете клиентската си база.

Ние сме отдадени

Нашата философия е: „Ние работим върху вашия бранд така, сякаш той е наш собствен“. Готови сме да научим всичко за вашите продукти и услуги, да разберем как работи бизнесът ви и какво търсят клиентите ви, за да развием бранда ви.

Години опит
1
Завършени проекти
1 +
Щастливи клиенти
1 +
Членове на екипа
1

ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС?

Не се колебайте да се свържете с нас

ОПОЗНАЙТЕ НИ ПО-ДОБРЕ:

Последвайте ни в социалните мрежи

ИСКАТЕ ЛИ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА?

Открийте защо работата в Tendrik е страхотна! Потърсете нашите свободни позиции и кандидатствайте за работа, която ще ви заобиколи със страхотни съотборници, които подкрепят идеите ви, лидери, които вдъхновяват кариерното развитие, и предизвикателна работа, която ви кара да се развивате. Възползвайте се от възможността!