Кои сме ние


Tendrik предлага първокласен набор от услуги, свързани с онлайн търговия, уеб дизайн, онлайн маркетинг и SEO оптимизация, насочени към съществуващи или нови онлайн бизнеси. Екипът на Tendrik притежава повече от 7 години опит в разработването на утвърдени онлайн магазини, корпоративни сайтове и ERP системи. През 2019 година компанията се обединява с дигитална агенция SEOMAX и става една от най-големите агенции за Южна България. Днес фирмата предоставя цялостни дигитални решения за развитие на бранда и повишаване на онлайн продажбите.

Визия


Tendrik иска да предостави сериозен шанс на младите хора с голям потенциал да развиват своите качества и умения – както личностни, така и професионални. Сред основните цели на компанията е поставен стремежът към свобода и креативност в работната среда. Силно вярваме, че вътрешната мотивация, възможността на себеизразяване и шансът да се учиш чрез работата си, гарантират успех и те карат да мислиш смело и в мащаб.

Мисия


В следващите няколко години нашият екип ще се възползва от своите креативност, мотивация и професионализъм, за да изгради Tendrik като един от водещите участници в българския IT сектор. Най-искреният ни копнеж е да превърнем своя бранд в символ на иновация и гарантирано качество на дигиталния продукт.


Вижте нашето портфолио

Вижте нашите услуги

Back-end програмиране

PHP, Laravel, Code Igniter, Symfony

Front-end програмиране

HTML5&CSS3, Javascript, jQuery, AngularJS, Bootstrap, FabricJS

Бази данни

MySQL, SQL Server

Онлайн системи

OpenCart, Wordpress

Графичен и уеб дизайн

Adobe Creative Studio

Социални мрежи

Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn

Нашият екип


Галерия