Електронната търговия се разраства изключително динамично – през 2016 почти 2 милиона от населението е закупило стока/стоки онлайн. А прогнози за 2018 година показват, че онлайн продажбите ще растат в диапазона от 5,5%, тоест достигащи 28,300 трилиона долара. Знаете ли колко онлайн магазини има, за да утолят желанието на хората да пазаруват онлайн? Много.

Затова и вече не е достатъчно само да имаш присъствие в интернет. В днешно време ключът към успеха се крие в това да се отличиш в морето от предлагане. Как става това? В създаването и предлагането на най-оптимизираното преживяване за потребителите. И правилните разширения и допълнения са един от най-добрите начини да постигнете това. Защо:

  • Така продавате повече;
  • Спестявате време и усилия, а заедно с това и пари;
  • Потребителите обичат да им е удобно, лесно и да се чувстват в безопасност;
  • Така вие ги улеснявате с направата на покупка или намирането на информация;
  • Предоставяте им по-добро потребителско изживяване;
  • Показвате на клиента, че той е вашият приоритет. А кой не обича да се чувства специален?

Нашият екип има дългогодишен опит с разработването на различни приложения в WordPress, Magento, OpenCart и PrestaShop. Вижте част от разширенията, които предлагаме:

Интеграция със спедиторски фирми като DHL, ECONT, TNT, Rapido, Leo Express и други

Ние създадохме метод за генериране на товарителници за доставка, който да вдигне производителността ви, да спести част от времето ви за генериране на товарителници с до 80% и да ви даде възможност да се заемете с други по-важни задачи. Свързвайки своя онлайн магазин със складовия софтуер не само ще ви спести време, но и ще ви предоставя актуална информация в реално време.

Изпратете запитване

Интеграция с методи за разплащане като PayPal, Braintree, Borica, ePay, Scrio

Един от най-избираните варианти в света си остава плащането с дебитна/кредитна карта, като този начин става все по-популярен и сред най-недоверчивите ни сънародници. В България все още се предпочита наложеният платеж и плащането в брой, но както знаем обаче, бизнес сцената се променя ежедневно и стремглаво. Как да се възползваме от това?

Модулът, който ви предлагаме, интегрира онлайн магазина ви с избрания от вас метод за разплащане, като ви спестява време и усилия, но не отнема от нивото на сигурността и удобството. Той не само улеснява вашата работа, но и прави процеса още по-сигурен и защитен.

Изпратете запитване

NameDay Module

Независимо какъв бизнес ръководите, една от най-важните ви цели винаги трябва да е да обгрижвате и задоволявате желанията на своите клиенти. Нещото, което кара обикновения посетител да се превърне във ваш лоялен клиент, е специалното отношение.

Предоставяйки им изключително клиентско обслужване и карайки ги да се чувстват специални – така не само печелите тяхната лоялност, но и ги превръщате в своеобразна реклама на бизнеса ви. А всички знаем, че препоръката е най-ефективната реклама.

Както обаче се досещате, това е трудоемко и времеотделящо действие. Колкото по-голям бизнес имате, толкова по-невъзможно е да отделите време, за да честитите персонално и поименно даден празник на всеки един от вашите клиенти. Затова и ние изработихме модул, чрез който да честитите имения ден на всичките си потребители и да автоматизирате процеса.

NameDay модулът е първият автоматизиран такъв модул. Той спестява вашето време и спомага за продажбите и запазването на дълготрайни отношения с вашите клиенти. Онлайн магазините, които го ползват, получават множество благодарствени имейли и отговори за досетливостта си, повече поръчки от имениците в конкретните дни и повече на брой поръчки.

Изпратете запитване

eMag Module

Към момента eMag е един от най-големите онлайн магазини в България. Ако вашият онлайн магазин продава и чрез платформата на eMag, обезателно ще увеличи аудиторията си и ще достигне до повече клиенти. Разработеният от нас модул за интеграция посреща всички изисквания от eMag (а те не са малко!) и многократно улеснява процеса на интеграция и работа. Така вие си спестявате време, улеснявате процеса на интеграция и използвате удобни и лесни решения за належащи проблеми.

Измежду предимствата на цялостния eMag модул, който предлагаме, са:

  • Той спестява голямо количество ценно време, което можем да вложим в развитието на нашия бизнес;
  • Ние сме улеснени - количествата на продуктите ни се обновяват автоматично;
  • Той е с удобен и лесен за използване интерфейс;
  • Той е адаптивен за различни типове бизнес.
Изпратете запитване

Вашият модул

Можем да разработим нещо специално за вас, нещо специфично и отговарящо на нуждите на вашия бизнес и онлайн магазин.
Непрестранното развитие е ключът към успеха. Оставете на нас да ви отведем към него и да ускорим вашия път натам.

Изпратете запитване

Както казахме, интеграциите на онлайн магазина ви са не само необходими, но и съществена част от вашия успех, направени по правилния начин. Доверете ни се да поставим основите на вашия успешен онлайн бизнес! Ще получите онлайн магазин, който ще окаже положителен ефект върху вашите продажби, репутация и взаимоотношения с клиентите.