Съвременният потребител е онлайн, а най-лесният начин за него да се запознае с вашите продукт или услуга, е като посети корпоративния ви уеб сайт. Но взискателността е сред най-изявените му черти. Първият досег на клиента до бранда ви е най-важният (и най-кратък) момент, в който той решава дали да се възползва от вашите предложения. Това означава, че онлайн имиджът ви трябва да е безкомпромисен. Именно тук на помощ се притича корпоративният уебсайт.

Защо се нуждаете от корпоративен уебсайт?

Сигурно смятате, че щом бизнесът ви е малък, с до петима служители и че щом нямате никакво намерение да продавате онлайн, то няма да имате и причина да прибегнете до каквато и да е разработка на корпоративен уебсайт. Грешите!

Първото впечатление е важно

Всъщност, дигитализацията на съвременния потребител доведе до промяна в неговия начин на мислене. Днес, ако вашият бизнес не може да бъде намерен с едно търсене в Google или социалните мрежи, то вие не съществувате, а това може да се окаже сериозен проблем за вашите (офлайн) продажби и приходи.

Корпоративният уебсайт информира

Продуктите на пазара са строго специфични, а някои от тях просто не могат да бъдат продавани онлайн. Ако вашият продукт е точно такъв, това не бива да ви обезсърчава! Вие отново се нуждаете от корпоративен уеб сайт, защото онлайн присъствието е абсолютно задължително! Вашите потенциални клиенти, служители, бизнес партньори или дори инвеститори трябва да могат да бързо и лесно да намерят информация за фирмата ви и продуктите или услугите, които можете да им предложите. В този смисъл, корпоративният уебсайт няма да работи единствено във ваша полза, но и за тяхно удобство.

Корпоративният уебсайт създава допълнителни бизнес възможности

Уебсайтът на вашата фирма няма работно време. Той може да бъде достъпен във всеки един момент, от всеки клиент и от всяка географска точка. Това позволява вашето портфолио от продукти да бъде видимо по всяко време, без ограниченията на физическия магазин. А колкото по-голяма и по-постоянна видимост имате в онлайн пространството, толкова по-голяма става възможността да увеличите своите продажби и партньорства.

Корпоративният сайт е ненадминат маркетинг инструмент

Без значение дали бизнесът ви е малък, среден или голям, вашият фирмен уеб сайт бързо ще се превърне в незаменим инструмент от маркетинговия ви арсенал. Освен, че ви гарантира по-висока видимост и по-широка достъпност от страна на потенциалните ви клиенти и партньори, той ще генерира и изключително полезни данни за профила на онлайн посетителите, техните интереси и желани продукти. Това ще ви предостави още по-задълбочен поглед върху таргет групите ви и ще ви даде база за цялостни анализи и информирани бизнес решения.

Това са само част от причините, поради които вашият бизнес се нуждае от разработване на уебсайт, който не само да изглежда безупречно, но и да е достатъчно функционален, за да убеди клиента, че вашата компания е за него. А нашият екип може да бъде ценен партньор в изграждането на безкомпромисно и изключително професионално първо впечатление пред вашите онлайн посетители.


Ако имате интерес изпратете запитване чрез нашата анкета за изработване на корпоративен уебсайт.
Изпрати запитване