97% от хората търсят информация онлайн за дейността на дадена фирма, а 80% от тях извършват онлайн проучване преди да направят каквато и да е покупка.
Съвременният потребител е онлайн, затова и вашето присъствие в интернет е задължително. Корпоративният уебсайт не само ви помага да запознаете потребителите с вашата дейност, но е и задължителен компонент за успеха на вашия бизнес. Вижте защо:

  • Той е ефективно средство в областта на брандинга;
  • Чрез него ще спечелите нови клиенти;
  • Ще се отличите от конкурентите си;
  • Ще доведе до повишаване на потребителската лоялност, осведоменост и по-лесно разпознаване на вашата дейност;
  • Спомага за по-лесна комуникация с вашите клиенти;
  • Осигурява по-лесен достъп до вас и вашата дейност;
  • Визуално представяне на дейността ви и проектите ви;
  • Визуално представяне на дейността ви и проектите ви;

Първото впечатление е важно

Всъщност дигитализацията на съвременния потребител доведе до промяна в неговия начин на мислене. Днес, ако вашият бизнес не може да бъде намерен с едно търсене в Google или социалните мрежи, то вие не съществувате, а това може да се окаже сериозен проблем за вашите (офлайн) продажби и приходи. Това обаче направи самия потребител изключително взискателен. Първият досег на клиента до бранда ви е най-важният (и най-кратък) момент, в който той решава дали да се възползва от вашите предложения. Това означава, че онлайн имиджът ви трябва да е безкомпромисен.

Корпоративният уебсайт информира

Всеки бизнес има история. Разкажете вашата. Бизнесът ви е строго специфичен. Корпоративният уебсайт ще ви помогне да го представите по персонализиран и индивидуален начин, за да може да се отличите. Така вашите потенциални клиенти, служители, бизнес партньори или дори инвеститори не само ще могат да бързо и лесно да намерят информация за фирмата ви и продуктите или услугите, които можете да им предложите, но и ще видят също толкова лесно защо трябва да изберат точно вас. В този смисъл корпоративният уебсайт работи и във ваша полза, и за тяхно удобство.

Корпоративният сайт е ненадминат маркетинг инструмент

Без значение дали бизнесът ви е малък, среден или голям, вашият фирмен уеб сайт бързо ще се превърне в незаменим инструмент от маркетинговия ви арсенал. Той не само ви гарантира по-висока видимост и по-широка достъпност от страна на потенциалните ви клиенти и партньори, но и ще ви предостави изключително полезни и важни данни за поведението и нуждите на онлайн потребителите. Така ще имате по-задълбочен поглед върху целевата си група и ще можете да взимате по-информирани и анализирани бизнес решения, водещи до неиминуемо повече успехи.

Корпоративният уебсайт създава допълнителни бизнес възможности

Уебсайтът на вашата фирма няма работно време. Той е достъпен 24 часа на ден, 7 дни от седмицата, във всеки един момент, от всяка географка точка. Той работи самостоятелно за вас, без да ви налага допълнителни разходи и усилия. С увеличаването на видимостта на дейността ви, достъпна по всяко време и от всяко място, без ограничения, ще повишите разпознаваемостта си, което пък от своя страна ще доведе до увеличаването на вашите продажби, клиенти и партньорства.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Какво ви предлагаме ние? Професионална разработка на уебсайт с уникален дизайн, съобразени с вашите цели, идентичност и нужди, на най-популярната платформа за това – WordPress. Без никакви допълнителни задължения.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ