Днешният потребител най-често е онлайн и бизнесът трябва да е там, където той обича да прекарва времето си, задоволявайки потребности му бързо, ефективно и изпреварвайки своите конкуренти.Изграждането на онлайн магазин може да бъде едно от най-правилните маркетингови решения за вашия бизнес.
Повече от 90% от потребителите пазаруват онлайн, и то сравнително често. Помислете до каква огромна аудитория може да достигнете, когато имате собствен онлайн магазин, достъпен 24 часа, 7 дни в седмицата, от всяко място, по всяко време. Нещо повече – без присъствие в мрежата единственото нещо, което бизнесът ви ще генерира, са редица пропуснати ползи. Вижте какво може да получите:

 • Изключителна възможност за растеж;
 • Достъп до нови пазари;
 • Нови клиенти и повече печалби;
 • По-голяма познаваемост на бранда ви;
 • По-малко разходи.

Ние работим с OpenCart – една от най-популярните платформи за онлайн търговия, която ни помага да изградим успешен онлайн магазин, отговарящ на вашите изисквания и нужди. Защо OpenCart? Защото работата с тази платформа:

 • Дава гъвкавост при разработка и позволява ускоряването на процеса;
 • Води до по-ниски разходи;
 • Не изисква никакви месечни такси за поддръжка и дългосрочно обвързване;
 • Дава възможност за развитие на чуждестранни пазари;
 • Позволява цялостно персонализиране на дизайна;
 • Прави вашия онлайн магазин още по-сигурен и защитен.

Но защо онлайн магазинът е толкова важен?

Защото без нужда от огромен капитал и последващи разходи, вие може да изградите един стойностен онлайн магазин, който в дългосрочен план може да възвърне инвестицията ви многократно.

Онлайн магазинът улеснява клиентите ви!

Ако вашите продукти са достъпни онлайн, вие не само ще можете да достигнете до повече клиенти, но и ще им предоставите това, от което всъщност се интересуват – бърза поръчка и лесна доставка.

Изработката на онлайн магазин не е никак скъпа!
Допреди няколко години трябваше да отделяте хиляди левове на месец за поддържане на физически магазин. Сега обаче е много по-важно да се насочите там, където хората наистина прекарват времето си, а именно онлайн. Така не само ще намалите разходите си, но и ще имате огромно поле за изява и растеж.

Онлайн магазинът подобрява вашия бизнес!

Едно от най-големите предимства на вашия онлайн магазин е, че никога не спи – той е достъпен за вашите клиенти 24/7. А благодарение на всички инструменти за автоматизиран онлайн анализ, вие ще можете да събирате подробни данни за потребителското поведение. Те от своя страна ще ви помогнат да създадете по-тясно таргетирани потребителски групи и да подобрите вашата маркетинг стратегия, което пък ще доведе до повече продажби и онлайн, и офлайн.

Как да си направим онлайн магазин?

Оставете това на нас! Tendrik ще ви помогне успешно да разширите своя бизнес в интернет пространството, създавайки онлайн магазин, персонализиран изцяло според вашите нужди, който ще окаже положителен ефект върху вашите продажби, репутация и взаимоотношения с клиентите. Вижте нашето портфолио:

50+

50+ разработени проекта

6.3

6.3 милиона евро реализирани продажби онлайн за 2018г

9

9 години опит

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Ако имате интерес изпратете запитване чрез нашата анкета за изработване на онлайн магазин.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ