Бизнесът трябва да е там, където е неговият потребител, задоволявайки потребности му бързо, ефективно и изпреварвайки своите конкуренти. А днешният потребител е дигитален. Затова изграждането на онлайн магазин може да бъде едно от най-правилните маркетингови решения за вашия бизнес. Нещо повече - без присъствие в мрежата единственото нещо, което вашият бизнес би генерирал, няма да е по-голяма печалба, а само редица пропуснати ползи.

Най-често онлайн търговията се свързва с покупко-продажба на стоки в интернет. И ако за крайният потребител това е достатъчно добра дефиниция, бизнесът трябва да разгледа онлайн търговията от друга гледна точка – като изключителна възможност за растеж.

Защо да си направим онлайн магазин?

Онлайн магазинът улеснява клиентите ви!

Благодарение на интернет всеки от нас може да види, научи и купи почти всичко, което поиска, от почти навсякъде. Именно затова вашите продукти трябва задължително да бъдат достъпни за разглеждане и поръчка онлайн. Това ще предостави на клиента възможност, от която той живо се интересува – бърза поръчка и лесна доставка.

Изработката на онлайн магазин не е никак скъпа!

Допреди няколко години трябваше да отделяте хиляди левове на месец за поддържане на търговска площ на ключов градски булевард, за външно и вътрешно оформление на своя магазин и за различни видове реклама. Това щеше да ви осигури шанс потокът от хора, който минава покрай вашия физически магазин, да предпочете вас пред вашите конкуренти.

Днес същите тези хора отделят много повече от своето време и внимание за интернет и социалните мрежи, отколкото да разглеждат магазинните витрини по градските улици. Ето защо вашата маркетингова стратегия трябва да се ориентира все повече онлайн. За да бъде успешна, обаче, тя задължително трябва да включва и създаване на онлайн магазин. А неговото изграждане изисква относително ниска инвестиция и ниски разходи за онлайн реклама.

Онлайн магазинът може да подобри вашия бизнес!

И не – не говорим само за повишаване на вашите онлайн продажби. Едно от най-големите предимства на онлайн търговията е, че никога не спи. Вашият онлайн магазин, като част от нея, също ще бъде достъпен за вашите клиенти денонощно и без почивен ден. И благодарение на всички инструменти за автоматизиран онлайн анализ (като Google Analytics, например) вие ще можете да събирате подробна информация за различните посетители, разглеждани и поръчвани продукти, както и всички видове потребителско поведение във вашия онлайн магазин. Тези данни ще ви помогнат да създадете по-тясно таргетирани потребителски групи и да подобрите вашата маркетинг стратегия.

Как да си направим онлайн магазин?

Оставете това на нас! Tendrik ще ви помогне успешно да разширите своя бизнес в интернет пространството, създавайки онлайн магазин, който ще окаже положителен ефект върху вашите продажби, репутация и взаимоотношения с клиентите. Чрез OpenCart – най-популярната платформа за онлайн търговия, ние ще изградим вашия нов онлайн магазин така, че да отговаря напълно не само на вашите изисквания, но и на конкретните особености на бизнеса ви.

Защо OpenCart? Защото работата с тази платформа:

  • ни осигурява гъвкавост при разработката, позволявайки ни да ускорим нейния процес и да минимизираме вашите разходи;
  • ни осигурява възможност да направим вашия онлайн магазин по-сигурен и защитен;
  • ни осигурява възможност изцяло да отговорим на поставените изисквания и предвидения от вас бюджет;
  • е в основата на всичките ни успешно реализирани проекти.

Ако имате интерес към нашите услуги за изработване на онлайн магазин, не се колебайте да се свържете с нас или да ни изпратите запитване.


Ако имате интерес изпратете запитване чрез нашата анкета за изработване на онлайн магазин.
Изпрати запитване