SEO оптимизацията (Search Engine Optimization) e процес, в който по естествен, органичен начин SEO специалистите повлияват на класирането на един уебсайт по няколко ключови думи в страницата с резултати на Google (или която и да е друга търсачка). SEO оптимизацията не е манипулация на резултати. Тя е начин, при който по определени критерии можете да повишите видимостта на вашия уебсайт и да го направите по-популярен в очите на своите онлайн потребители. Има две направления: on-page SEO (това, което вие правите по вашия уебсайт) и off-page SEO (това, което другите казват за вас).

On-page SEO

цялостната оптимизация на съдържанието на вашия сайт и изпълнение на чисто технически изисквания за по-доброто ѝ индексиране във всяка търсачка.

 • Правилно оптимизирани заглавни тагове и мета описания на страници и продукти;
 • Добре структура на всички ваши страници;
 • Качествено текстово съдържание, което да позиционира уебсайта ви по подходящи ключови думи и фрази;
 • Подобрение на кода, изграждащ вашия уебсайт.

Off-page SEO

как светът вижда вашия уебсайт. Тук играят роля фактори като:

 • Изграждане на авторитет на вашия уебсайт;
 • Анализ на съществуващи външни връзки;
 • Изграждане на авторитетни външни връзки;
 • Изграждане на позитивен онлайн бранд;
 • Силни и положителни социални сигнали от Facebook, Twitter, Google+ и Instagram.

3 факта за SEO оптимизацията, които трябва да знаете:

 1. SEO оптимизацията не е еднозначна на платената PPC (pay-per-click) реклама в търсачките (като Google), при която със спиране на плащането от ваша страна, се спира и показването на уебсайта ви.
 2. SEO оптимизацията не е еднократно действие, а дългосрочен процес. Устойчивата SEO оптимизация се гради с доста усилия, които изискват време и ресурси. Именно затова подходът към нея трябва да бъде сериозен и професионален.
 3. SEO оптимизацията трябва да е планирана като част от глобалната дигитална стратегия на вашата компания.

Защо вашият бизнес трябва да се възползва от нашите SEO услуги?

SEO оптимизацията е един от най-ефективите начини за подобряване на вашата онлайн репутация.

Подобно на PR-а SEO оптимизацията може да влияе положително върху вашата онлайн репутация и да ограничава негативната информация в интернет пространството. Това е един от основните „хакове“ за онлайн успех, тъй като положителната репутация на вашия е-бранд ще има дългосрочен ефект върху възвръщаемостта на вашия бизнес.

SEO оптимизацията повишава както видимостта на вашия бранд в интернет, така и вашите онлайн продажби.

Колкото по-предна позиция вашият уебсайт или онлайн магазин заема в страницата с резултати на която и да е търсачка, толкова по-видим и по-лесно достъпен ще бъде вашият бизнес. А бързината, с която вашият клиент ще се докосне до бранда ви, е основополагаща за повишаване на вашите онлайн приходи. Това ще ви помогне да бъдете на върха пред своята конкуренция, повишавайки драстично своите онлайн продажби.

Tendrik може да бъде надежден партньор в изграждането на вашата SEO стратегия. На база подробен SEO одит, ние ще създадем SEO план за вашия уебсайт или онлайн магазин, съобразявайки се изцяло с особеностите на вашия бизнес. Нашият екип работи по правилата, дефинирани от Google, и не използва неоторизирани black-hat SEO техники.

Заявете безплатен базов SEO одит

Заявете сега

Ако искате SEO абонамент, направен по ваше желание и специфични нужди,
не се колебайте да се свържете с нас!

Пишете ни