SEO оптимизацията (Search Engine Optimization) e процес, в който по естествен, органичен начин SEO специалистите повлияват на класирането на един уебсайт по няколко ключови думи в страницата с резултати на Google (или която и да е друга търсачка). Тя е важна част от дигиталната маркетинг стратегия на всеки бизнес и в никакъв случай не трябва да бъде извършвана спонтанно, без да е предварително планирана.

SEO оптимизацията не е манипулация на резултати. Тя е начин, при който по определени критерии, можете да повишите видимостта на вашия уебсайт и да го направите по-популярен в очите на своите онлайн клиенти.

Как работи SEO?

Най-основно, SEO оптимизацията има две направления: on-page SEO (това, което вие правите по вашия уебсайт) и off-page SEO (това, което другите казват за вас).

On-page оптимизацията се отнася за онази част от SEO, която можете пряко да контролирате. Тя е свързана с цялостната оптимизация на съдържанието на вашия сайт и изпълнение на чисто технически изисквания, които са универсални за по-доброто ѝ индексиране във всяка търсачка. Главни фактори могат да бъдат:

  • Правилно оптимизирани заглавни тагове и мета описания на страници и продукти;
  • Добре структурирани и оптимизирани URL адреси на всички ваши страници и продукти;
  • Добре оптимизирано текстово съдържание, което да включва достатъчен брой ключови думи и фрази;

Off-page оптимизацията е насочена към повлияване върху всички онези останали SEO фактори, върху които нямате пряк контрол. Те са не по-малко важни, защото отразяват именно начина, по който онлайн светът вижда вашия уебсайт. Основна роля при off-page SEO могат да играят фактори като:

  • Съществуващ брой качествени връзки (линкове) от други авторитетни онлайн портали, които насочват потребителя към вашия уебсайт или онлайн магазин;
  • Предстояща линкбилдинг стратегия
  • Силни и положителни социални сигнали от Facebook, Twitter, Google+ и

3 факта за SEO оптимизацията, които трябва да знаете:

  • SEO оптимизацията не е еднозначна на платената PPC (pay-per-click) реклама в търсачките (като AdWords).
  • SEO оптимизацията не е еднократно действие, а дългосрочен процес. Устойчивата SEO оптимизация се гради с доста усилия, които изискват време и ресурси. Именно затова подходът към нея трябва да бъде сериозен и професионален.
  • SEO оптимизацията трябва да е планирана като част от глобалната дигитална стратегия на вашата компания.

Защо вашият бизнес трябва да се възползва от нашите SEO услуги?

SEO оптимизацията е един от най-ефективите начини за подобряване на вашата онлайн репутация.

Подобно на PR-а, SEO оптимизацията може да влияе положително върху вашата онлайн репутация и да ограничава негативната информация в интернет пространството. Това е един от основните „хакове“ за онлайн успех, тъй като положителната репутация на вашия е-бранд ще има дългосрочен ефект върху възвръщаемостта на вашия бизнес.

SEO оптимизацията повишава както видимостта на вашия бранд в интернет, така и вашите онлайн продажби.

Колкото по-предна позиция вашият уебсайт или онлайн магазин заема в страницата с резултати на която и да е търсачка, толкова по-видим и по-лесно достъпен ще бъде вашият бизнес. А бързината, с която вашият клиент ще се докосне до бранда ви, е основополагаща за повишаване на вашите онлайн приходи. Това ще ви помогне да бъдете на върха пред своята конкуренция, повишавайки драстично своите онлайн продажби.

Tendrik може да бъде надежден партньор в изграждането на вашата SEO стратегия. На база подробен SEO одит, ние ще създадем SEO план за вашия уебсайт или онлайн магазин, съобразявайки се изцяло с особеностите на вашия бизнес. Нашият екип работи по правилата, дефинирани от Google, и не използва неоторизирани black-hat SEO техники.

SEO Mini

390лв./месец

SEO Standard

749лв./месец

SEO Max

1199лв./месец

Откриване и премахване на дублирано съдържание
Анализ на ключовите думи и формиране на семантично ядро
Оптимизация на alt атрибутите в изображенията на сайта
Оптимизация на съществуващите заглавни тагове и мета описания на страниците
Консултация за промяна/оптимизация на дизайна на вашия уебсайт
Редакция на кода и структурата на уебсайта за по-добра четимост от Google
Създаване на on-page съдържание в основни страници
Изграждане на вътрешни връзки в уебсайта към категории и подкатегории
SEO стратегия за развитие (анализ на потребителското поведение на сайта)
Мониторин на линковете - анализиране на всички линкове, водещи до вашия сайт, и отстраняване на опасни линкове; Изготвяне на ежемесечни доклади
Линкбилдинг Осигуряване на до 5 линка на месец Осигуряване на до 15 линка на месец Осигуряване на до 25 линка на месец
Осигуряване на линкове от авторитетни медии и сайтове чрез контент маркетинг в блога 3 статии на месец (500 думи) 5 статии на месец (500 думи)
Ако искате SEO абонамент, направен по ваше желание и специфични нужди,
не се колебайте да се свържете с нас! Посочените цени са без включено ДДС.
Пишете ни