За да бъде успешен, всеки уебсайт се нуждае от техническа поддръжка. Онлайн светът е изключително динамичен през последните няколко години и ако разчитате на своя онлайн магазин или корпоративен уебсайт за генериране на приходи, то неизменно трябва да помислите и как да се грижите частично или цялостно за инфраструктурата, която стои зад него.

Какво ви предлагаме ние? Създадохме ценови пакети за техническа поддръжка, които са съобразени изцяло с най-честите предизвикателства, с които се сблъсква един онлайн бизнес. Те включват:

Бърза реакция при технически проблеми и навременното им отстраняване

Забелязали сте проблем в работата или визуализирането на вашия уебсайт? Ние ще обърнем внимание на заявката ви навреме и в случай че уебсайтът или онлайн магазинът ви не функционира правилно, тя ще бъде третирана с изключително висок приоритет.

Предпазване от враждебни действия

Нашият екип ще защити вашия корпоративен уебсайт или онлайн магазин от опити за cross-site scripting, DDoS атаки, проникване на базата данни и др.

Създаване на архивни копия

На всеки 24 часа създаваме резервен архив на данните от вашия уебсайт, чрез който можем да възстановим всяка извършена промяна по уебсайта и да избегнем загубата на информация.

Актуализация на системата за управление на съдържанието (CMS)

Системата за управление на съдържанието, върху която е базиран вашият уебсайт или онлайн магазин, е инфраструктурата, която ги държи работещи и в изправност. Периодично тя трябва да бъде обновявана (частично или цялостно), за да покрие високите очаквания на всеки бизнес.

Управление на права за достъп, пощенски кутии и съхранение на снимки и данни

Ние ще ви асистираме при добавянето, деактивирането и промяна на потребителите с административни роли на вашия уебсайт и ще ви помогнем да управлявате своите пощенски кутии и каченото уеб съдържание.

Цялостен мониторинг за състоянието и активността на вашия уеб сайт или онлайн магазин и генериране на редовни отчети

Tendrik предлага постоянен и цялостен мониторинг на работата вашия уебсайт или онлайн магазин. Ние ще следим за състоянието на хостинг услугите, работата на процесора, изразходването на паметта и др. А всички резултати ще бъдат обобщени в специален отчет, който ще ви предоставяме регулярно.

Имате ли нужда от професионалист, който да „изкове“ меча на вашето онлайн послание? Искате ли да заздравите силата на своя бранд? Желаете ли да направите своята дигитална маркетингова стратегия повече от успешна? Нашите професионални копирайтъри ще бъдат дигиталните оратори, които ще гарантират успеха на вашия бизнес.

Базов пакет

Абонирайте се

Разширен пакет

Абонирайте се

Професионален пакет

Абонирайте се
Цена на месец 79 лв. 149 лв. 249 лв.
Годишен абонамент (спестявате 17%) 790 лв. 1490 лв. 2490 лв.
За кого е подходящ? За собственици на личен блог, корпоративен/ малък информационен сайт или малък онлайн магазин За собственици на корпоративни сайтове или онлайн магазини с до 10 000 посещения месечно За собственици на големи онлайн магазини
Отстраняване на технически проблеми
Бързо реагиране при технически проблем до 48 часа до 24 часа до 12 часа
Предпазване от враждебни действия
Външно архивиране до 7 дни до 15 дни до 30 дни
Съхранение на снимки и данни
Управление на пощенските кутии
Управление на права за достъп
Цялостен мониторинг на работата на сайта
Отчет за състоянието и активността на сайта
Работа в часове до 3 часа месечно до 6 часа месечно до 9 часа месечно
Цена за допълнителен час 40 лв./час 35 лв./час 30 лв./час
Хостинг Базов споделен хостинг * Стандартен споделен хостинг **
* Базов споделен хостинг: 150 GB трафик, 15 GB пространство с до 100 пощенски кутии.
** Стандартен споделен хостинг: Неограничен трафик, 50 GB пространство, SSD за MySQL ново и Неограничен брой пощи
Ако искате абонамент, направен по ваше желание и специфични нужди,
не се колебайте да се свържете с нас! Посочените цени са без включено ДДС.
Пишете ни