За да бъде успешен, всеки уебсайт се нуждае от техническа поддръжка. Онлайн светът е изключително динамичен през последните няколко години и ако разчитате на своя онлайн магазин или корпоративен уебсайт за генериране на приходи, то неизменно трябва да помислите и как да се грижите частично или цялостно за инфраструктурата, която стои зад него.

Какво ви предлагаме ние? Създадохме ценови пакети за техническа поддръжка, които са съобразени изцяло с най-честите предизвикателства, с които се сблъсква един онлайн бизнес. Те включват:

Бърза реакция при технически проблеми и навременното им отстраняване

Забелязали сте проблем в работата или визуализирането на вашия уебсайт? Ние ще обърнем внимание на заявката ви навреме и в случай че уебсайтът или онлайн магазинът ви не функционира правилно, тя ще бъде третирана с изключително висок приоритет.

Предпазване от враждебни действия

Нашият екип ще защити вашия корпоративен уебсайт или онлайн магазин от опити за cross-site scripting, DDoS атаки, проникване на базата данни и др.

Създаване на архивни копия

На всеки 24 часа създаваме резервен архив на данните от вашия уебсайт, чрез който можем да възстановим всяка извършена промяна по уебсайта и да избегнем загубата на информация.

Актуализация на системата за управление на съдържанието (CMS)

Системата за управление на съдържанието, върху която е базиран вашият уебсайт или онлайн магазин, е инфраструктурата, която ги държи работещи и в изправност. Периодично тя трябва да бъде обновявана (частично или цялостно), за да покрие високите очаквания на всеки бизнес.

Управление на права за достъп, пощенски кутии и съхранение на снимки и данни

Ние ще ви асистираме при добавянето, деактивирането и промяна на потребителите с административни роли на вашия уебсайт и ще ви помогнем да управлявате своите пощенски кутии и каченото уеб съдържание.

Цялостен мониторинг за състоянието и активността на вашия уеб сайт или онлайн магазин и генериране на редовни отчети

Tendrik предлага постоянен и цялостен мониторинг на работата вашия уебсайт или онлайн магазин. Ние ще следим за състоянието на хостинг услугите, работата на процесора, изразходването на паметта и др. А всички резултати ще бъдат обобщени в специален отчет, който ще ви предоставяме регулярно.

Имате ли нужда от професионалист, който да „изкове“ меча на вашето онлайн послание? Искате ли да заздравите силата на своя бранд? Желаете ли да направите своята дигитална маркетингова стратегия повече от успешна? Нашите професионални копирайтъри ще бъдат дигиталните оратори, които ще гарантират успеха на вашия бизнес.

Ако искате абонамент, направен по ваше желание и специфични нужди,
не се колебайте да се свържете с нас!

Пишете ни