Оптимизация за търсачки

Защо ви е необходима SEO оптимизация за вашия уебсайт?

Оптимизацията за търсачки има за цел да класира сайта ви сред първите резултати в страницата с резултати от търсенето (SERP) за определени релевантни заявки. Това помага на потенциалните клиенти да открият вашите продукти или услуги точно в момента, в който се нуждаят от тях. Това допринася за увеличаване на органичния трафик, базата от потенциални клиенти и като резултат – на продажбите ви.

SEO оптимизацията е мощен инструмент, тъй като насочва качествен трафик към вашия уебсайт. Нашият опитен екип може да ви предложи комбинация от изпитани във времето стратегии и актуални тактики, за да класира бизнеса ви сред резултатите на първа страница. Този комплексен маркетингов подход ще подпомогне всички ваши маркетингови усилия в дългосрочен план. SEO оптимизацията може да ви помогне да намалите разходите за реклама, да подобрите имиджа на бранда си и потребителското изживяване, като по този начин ви помогне да спечелите конкурентно предимство.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ?

Анализ на съдържанието и копирайтинг

Съдържанието, създадено на базата на подходящи ключови думи, е от основно значение за успеха на SEO оптимизацията. Нашият екип може да анализира текущото съдържание на уебсайта ви и да ви даде предложения как да го подобрите, за да ангажирате повече аудиторията си. Добрият копирайтинг създава съдържание, което се харесва както на клиентите, така и на търсачките.

Link building

Това е процес, целящ придобиването на хипервръзки във външни уеб страници, които водят към вашия уебсайт. Въпреки многобройните промени в алгоритмите на търсачките, обратните връзки остават един от основните начини за измерване на популярността и авторитета, което ги прави изключително важни, ако искате да се появите сред първите позиции в SERP. За да постигнете целите си, се нуждаете от добра стратегия за изграждане на връзки. Екипът на Tendrik може да я създаде и внедри за вас!

Локално SEO

Някои от най-популярните ключови думи са свързани с местоположението на клиента. Локалната SEO оптимизация е изключително важна, ако вашият бизнес има магазини или офиси. Този сегмент на оптимизацията се фокусира върху намирането на клиенти в определено географско местоположение.

Анализ на потребителското изживяване

UX играе важна роля в SEO оптимизацията. Както посетителите на сайта, така и търсачките предпочитат сайтове с интуитивен дизайн, които са привлекателни и лесни за навигация. Ние ще направим задълбочен анализ на вашия уебсайт, за да открием всички елементи, които могат да бъдат подобрени. След това ще ви предложим план как да приложите промените по най-добрия възможен начин.

НАШИЯТ РАБОТЕН ПРОЦЕС

Анализ

Първо извършваме задълбочен анализ на вашия бранш, конкуренция и уебсайт, за да преценим какви подобрения трябва да бъдат направени.

Създаване на стратегия

Въз основа на нашия анализ създаваме SEO стратегия. Даваме приоритет на „лесната работа“ – изпълними задачи, които дават добри резултати, и след това планираме по-сложните задачи, които трябва да бъдат изпълнени.

Изпълнение и усъвършенстване

И последно, започваме да прилагаме стратегията за SEO. Непрекъснато следим успеха на вашия уебсайт и коригираме стратегията – ако е необходимо.

Често задавани въпроси (FAQ)

Аналогични услуги

Link building услуги

Анализ на съдържанието, копирайтинг и създаване на съдържание

Локално SEO