Разработка на онлайн магазин

Защо електронна търговия?

Последните няколко години показаха както на собствениците на фирми, така и на потребителите, че електронната търговия е достигнала изцяло ново ниво. Ако през 2019 г. електронните продажби са имали оборот от 3,4 трилиона долара, то днес тази стойност е с 60% по-голяма. През 2022 г. над 20% от пазаруването е извършено онлайн!

Ако все още не сте започнали да продавате онлайн, не бива да отлагате повече това решение. Клиентите могат да пазаруват навсякъде и по всяко време – със сутрешната си чаша кафе, по време на сутрешното си придвижване, докато чакат да се срещнат с приятели. Ето защо в днешно време наличието на електронен магазин вече не е опция, а необходимост. Той ви позволява лесен достъп до по-голям брой клиенти и може лесно да помогне за разширяване на бизнеса ви.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

Уникален дизайн и многоезични версии. Адаптивен за мобилни устройства онлайн магазин, който е лесно достъпен от всяко устройство.

SEO-оптимизиран електронен магазин. Възможност за добавяне на метазаглавия и метаописания към вашите продукти и категории.

Статистика и отчети за продажбите. Проследяване на влизането. Настройка на Google console и Facebook pixel.

Интегриране на различни методи за плащане и доставка.

НАШИЯТ РАБОТЕН ПРОЦЕС В 3 СТЪПКИ

ПЛАНИРАНЕ И СТРАТЕГИЯ

Започваме с предварителна среща, която ни позволява да научим повече за вашия бизнес, вашите цели и функциите, които ще изпълнява вашият електронен магазин.

ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА

На втория етап създаваме съдържанието и дизайна. След това завършваме техническата разработка на проекта.

ТЕСТВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ

Накрая посещаваме всяка страница и тестваме всеки бутон, за да се уверим, че новият ви електронен магазин работи безпроблемно. След това ви предаваме готовия продукт.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Megazone

Представете си, че можете да купите всичко необходимо за дома си на едно място. Това е услугата, която Megazone предлага на своите клиенти. От мебели, домашен интериор и градински инструменти до козметика, играчки за децата и технологични аксесоари – каквото и да търсите, вероятно ще го намерите в този специален магазин. Компанията се нуждаеше от надежден онлайн магазин, който да помогне на клиентите им да намерят това, което търсят, сред впечатляващия набор от продукти. Добавихме функция за сравняване на продукти, за да улесним още повече вземането на решение за покупка.

Timedix

Timedix е бранд, който предлага на своите клиенти оригинални часовници от популярни марки. Компанията се нуждаеше от функционален многоезичен онлайн магазин, който да улеснява потребителите в намирането на това, което търсят. Те избраха Tendrik, за да разработят своя електронен магазин. Нашето решение беше да създадем електронен магазин OpenCart с лесно за навигация меню, което улеснява намирането на перфектния подарък или допълнение към колекцията ви от часовници.

snackammi

Snack Ammi е друг бранд, който разработва здравословни закуски и има за цел да насърчава здравословните хранителни навици. Брандът се нуждаеше от корпоративен уебсайт, който да включва онлайн магазин, както и раздел за промоционални игри. Изградихме техния уебсайт с помощта на най-популярната система за управление на съдържанието в света – WordPress. За да направим обработката на поръчките по-бърза, интегрирахме модул за доставка, който може автоматично да генерира товарителници.

Често задавани въпроси (FAQ)

Каква е цената за разработване на електронен магазин?

Отговорът на този въпрос не е лесен. Всеки бизнес е уникален и се нуждае от различни функции за своя онлайн магазин. Ето защо можем да определим точната цена за изграждане на вашия електронен магазин още след първия ни разговор. Ако искате да създадете онлайн магазин, свържете се с нас за повече информация или оферта.

Колко време е необходимо за изграждане на електронен магазин?

Отговорът на този въпрос отново зависи от спецификата и изискванията на вашия проект. След първоначалната ни среща, на която ще се запознаем по-добре с вашата бизнес идея, можем да ви дадем конкретен срок за разработка.

Как мога да добавя продукти или да променя информацията?

Онлайн магазините предлагат лесни и интуитивни начини за промяна на цените и съдържанието, за добавяне или премахване на продукти и др. Всеки наш клиент получава подробно обяснение от нашия екип за това как може сам да направи желаните промени.

Какви са предимствата на онлайн магазина?

Той работи 24/7
Вашият онлайн магазин ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Това означава, че клиентите ви могат да направят поръчка в удобно за тях време – денем или нощем.


Пестене на средства от наем

Голямото предимство на електронната търговия е, че не ви се налага да наемате и реновирате физически магазин. Не е нужно да се ограничавате само до един квартал (или държава). Цената на поддръжката на онлайн магазина е значително по-ниска в сравнение с тази на физическия магазин, като в същото време ви позволява да обслужвате клиенти от различни места.


Пестене на средства от заплати

Електронните магазини обикновено се нуждаят от по-малък брой служители, за да работят безпроблемно. Дори и малък екип може да поддържа вашия онлайн магазин в добро състояние и да го развива.


Поддържате връзка с клиентите си

Чрез онлайн магазина си можете да общувате активно с много клиенти, без да е необходимо да поддържате кол център или голям екип.


Продавате в цял свят

Вашият електронен магазин е достъпен за хора от цял свят. Това значително увеличава броя на потенциалните ви клиенти.

Къде мога да видя вече завършени проекти?

Ако искате да се запознаете по-добре с нашата работа, можете да разгледате нашето портфолио. Там ще намерите както най-новите ни проекти, така и тези, които ни карат да се гордеем с тях.

Аналогични услуги

Уеб дизайн и разработка

Техническа поддръжка

Маркетингови стратегии и консултации