Уеб проекти

Megazone

Напълно функционален онлайн магазин за компания с впечатляващ каталог от продукти, който работи перфектно както на настолни компютри, така и на мобилни устройства? Разбира се, че можем да го направим! Естествено, проект с такъв обхват е свързан с много предизвикателства. Въпреки това комбинацията от внимателно планиране, опит и експертиза ни помогна да преодолеем всички препятствия и да разработим онлайн магазин, който функционира гладко и който нашият клиент просто обича!

Hebar.bg

„Хебър“ е българска компания, която произвежда хляб повече от 25 години. Понастоящем те са един от пазарните лидери в бранша. Компанията ни повери изработката на своя корпоративен уебсайт. Създадохме елегантен и модерен сайт с изчерпателен продуктов каталог и специална секция, посветена на специализираните логистични услуги за зърнени продукти, предлагани от „Хебър“.

Лактима

„Лактима“ е компания за производство на млечни продукти с над 65-годишна история. Тя е една от водещите млекопреработвателни компании на българския пазар. Разработихме за тях удобен за ползване уебсайт с две езикови версии, включващ корпоративна презентация, продуктов каталог и блог с лесни за навигиране категории.

Snack AMMI

Иновативни. Здравословни. Лесени за хапване. Това е основната идея на бранда за закуски AMMI. Компанията произвежда високопротеинови закуски, които са едновременно вкусни и полезни за вас. Изчистен дизайн, лесни за четене безсерифни шрифтове и големи продуктови фотографии бяха трите водещи мотива, които използвахме в процеса на разработване на техния уебсайт. Крайният резултат е красив сайт, който напълно съответства на идентичността на бранда Snack AMMI.

Други уеб проекти

Speed Via

Digital4Bulgaria

Imperial Resort

Jelevi law office

Orbita SPA Hotel

forum sunny beach

vision meat

imperial heights