Уеб дизайн и разработка

Защо имате нужда от уебсайт?

Отнема по-малко от секунда да привлечете вниманието на вашата аудитория и да създадете първото ѝ впечатление за вашия бизнес. Затова уебсайтът е много повече от просто информация, достъпна онлайн: той е мощен инструмент. Ние можем да помогнем в създаването на уебсайт, който напълно отговаря на визията на вашия бизнес. Това ще помогне за изграждане на вашата онлайн репутация, разширяване на аудиторията ви, създаване на връзка с посетителите и опит за превръщането им в клиенти.

Ние предлагаме висококачествен уеб дизайн и разработка, работейки предимно с една от най-популярните CMS платформи – WordPress. Въпреки че първоначално е разработен за създаване на лични блогове, днес се използва за голямо разнообразие от уебсайтове и електронни магазини. През 2021 г. над 39,5% от всички уебсайтове в световната мрежа са разработени с използването на тази технология. Лесната употреба, бързината и функционалността на WordPress го правят идеална платформа за създаване на уебсайтове с уникални, визуално привлекателни и елегантни дизайни.

 

Решенията, които предлагаме

Уеб дизайн

Ключът към ефективен уебсайт е отличният дизайн, който клиентите обичат. Ние предлагаме разнообразие от възможности - включително адаптиране на готови теми към вашия брандов имидж и създаване на персонализиран уеб дизайн от самото начало. Каквото и да е необходимо, нашият екип ще го изпълни по най-добрия възможен начин.

Уеб разработка с отворен код

WordPress е една от най-популярните системи с отворен код в света. И това не е случайност. В ръцете на професионалист той може да се адаптира към голямо разнообразие от нужди, сякаш е направен от моделираща глина. В същото време той е изключително лесен за използване - голямо предимство, което ви позволява да поддържате уебсайта си актуален с минимални усилия.

SaaS уеб разработка

Софтуерът като услуга е отличен начин да тествате бързо вашите бизнес идеи. Този подход ни позволява да изградим вашия уебсайт в рекордно кратък срок, така че да можете да бъдете онлайн възможно най-бързо. В същото време, решенията на софтуер като услуга (SaaS) са лесно измерими, което означава, че можете да растете колкото искате и колкото бързо пожелаете!

Персонализирани решения

Ако вашата компания се нуждае от софтуер, който е високоспециализиран, най-доброто решение за вас може да бъде система, изградена специално за вас. Ние можем да го направим, проектирайки вашия уебсайт точно по вашите желания, интегрирайки го с всички необходими съществуващи софтуерни решения, за да гарантираме, че вашите операции протичат възможно най-плавно.

Нашият работен процес

План и стратегия

На първия етап анализираме и планираме съдържанието на вашия уебсайт. Ако вече сте създали съдържанието си, можем да го проверим и да предложим как можете да го оптимизирате.

Дизайн и разработка

Екипът ни от опитни специалисти първо ще разработи дизайн на вашия нов уебсайт, след което ще го изгради.

Тестване и предаване

На последния етап тестваме продукта, за да се уверим, че всичко функционира гладко. След това предаваме проекта и публикуваме уебсайта онлайн.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Vision meat

Vision Meat е бранд, който произвежда вегански алтернативи на месо. Компанията има важна мисия, както и силна корпоративна идентичност. Нашата цел беше да предадем това послание още с първия поглед към уебсайта. Чрез страхотни фотографии на продуктите, апетитни видеоклипове и стратегическо разположение на дизайна, създадохме сайт, който вярно представя мисията на Vision Meat: да вдъхновява хората да разнообразят своите диети по лесен и вкусен начин.

Бувелко

Може ли заваряването да изглежда готино? Това беше предизвикателството, пред което беше изправен нашият дизайн екип. След това се върнахме към чертожната дъска. Предложихме съвременна тема, комбинирахме я със свежа цветова палитра, допълваща цветовете на бранда, и завършихме с внимателен подбор на шрифтове. Клиентът ни се влюби в резултата. След това нашият екип за разработка превърна дизайна в напълно функционален и добре организиран уебсайт. Така е създаден уебсайтът на Бувелко.

Любимец

Този бранд, произвеждащ храна за домашни любимци, се нуждаеше от нов уебсайт, който да представя продуктите му. След задълбочено обсъждане на бизнес модела и нуждите на компанията стигнахме до заключението, че най-доброто решение за Любимец е корпоративен уебсайт с продуктов каталог, който позволява на потребителите да направят поръчка. Сайтът е разработен с помощта на WordPress CMS. Това го прави много лесен за работа и актуализиране.

Често задавани въпроси (FAQ)

Колко ще струва моят уебсайт?

Отговорът на този въпрос зависи от обема на работата, необходима за създаването на вашия уебсайт. След като обсъдим вашите изисквания и желания за крайния резултат, можем да ви предоставим оферта за разработката на проекта.

Колко време ще отнеме завършването на моя уебсайт?

Това зависи изцяло от вашите нужди. Размерът на уебсайта е основният фактор, който определя колко време ще отнеме създаването му.

Ще функционира ли моят уебсайт на смартфони и таблети?

Да, разбира се! Все повече хора сърфират в интернет предимно чрез своите смарт устройства. Това означава, че ако вашият уебсайт не е проектиран да се приспособява към голямо разнообразие от резолюции, може да загубите голяма част от потенциалните си клиенти или аудитория.

Къде мога да видя работата ви?

Можете да намерите част от завършените от нас проекти в нашето портфолио. Това включва уебсайтове и онлайн магазини. През годините сме работили с клиенти от различни браншове.

Как мога да променя или добавя съдържание в уебсайта си?

Повечето платформи ви позволяват лесно да променяте или добавяте всякаква информация. Всеки наш клиент получава видео урок, в който подробно се обяснява как могат да бъдат направени тези промени.

Защо моят бизнес трябва да е онлайн?

В днешно време, ако нещо не е онлайн, то сякаш не съществува. Вашият уебсайт е вашата визитна картичка. Това е първото нещо, което вашите клиенти ще видят, след като ви потърсят в интернет. Това е мястото, където можете да представите своята компания, продукти и услуги. Вашият уебсайт ви дава възможност да общувате с аудиторията си и да получавате обратна връзка. Не на последно място, това има потенциал значително да увеличи броя на вашите клиенти.

Какви типове платформи използвате?

Що се отнася до уеб разработката, ние предлагаме три различни подхода: отворен код, SaaS и персонализирана разработка. Системите с отворен код са тези, чийто изходен код е свободно достъпен и може да бъде модифициран. Те се разработват от международна общност от независими програмисти. Най-известният сред тях несъмнено е WordPress, известен със своето удобство за потребителя и огромния набор от плъгини, които подобряват функционалността. Точно затова WordPress е нашата предпочитана система с отворен код.

Вторият подход, софтуер като услуга (SaaS), ни позволява да изградим уебсайт за изключително кратко време. Това е чудесно, ако искате да стартирате бизнес идеята си възможно най-бързо и да я тествате на пазара. Платформата, която използваме за този подход, е GombaShop. Той е универсален, лесно се адаптира за мобилна употреба, интегрира се безпроблемно с Facebook магазин и е оптимизиран за основните търсачки. Въпреки че SaaS обикновено се предпочита за изграждане на електронни магазини, той може да се използва и за корпоративни уебсайтове.

Последният подход – персонализирана уеб разработка, означава, че цялата система е създадена да отговаря напълно на нуждите на вашата организация. Ето защо не използваме никакви платформи, а проектираме и разработваме цялата система от нулата.

Кои са основните елементи при разработването на уебсайт?
  • Логото е ключов елемент на вашия бизнес;
  • Банерите са чудесен начин да привлечете вниманието на аудиторията си към желания елемент;
  • SSL сертификатите са незаменими;
  • Страхотните изображения са друг визуален елемент, който прави впечатление на посетителите на уебсайта ви. Изображенията играят важна роля за скоростта на зареждане на уебсайта, както и за потребителското му изживяване.
  • Менюто ще помогне на потребителите да намерят необходимата им информация по възможно най-лесния начин.
  • Текстовото съдържание е ключов компонент, на който понякога не се обръща необходимото внимание. Качественото съдържание изгражда добрия ви онлайн имидж и привлича аудиторията ви.
  • Цветовата палитра също има важно значение при разработването на уебсайт. Той е част от брандинга на вашата компания и подобрява нейната разпознаваемост. Изборът на цветове играе роля за подчертаване на определени визуални елементи.
Предлагате ли поддръжка на уебсайт?

Да, разбира се! Предлагаме уеб поддръжка за всички разработени от нас сайтове. Но ако имате съществуващ уебсайт и търсите някого, който да се погрижи за безпроблемното му функциониране – определено можем да се заемем с тази задача. Стига сайтът ви да е изграден с помощта на система като WordPress, OpenCart, GombaShop или друга, с която имаме опит – ще се радваме да ви помогнем!

Аналогични услуги

Разработка на онлайн магазин

Техническа поддръжка

SEO за уеб сайтове и онлайн магазини