ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите Правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на “Тендрик” ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да съществуват и други, които задължително се упоменават на страниците на съответния уеб сайт. 

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани на уебсайтовете на “Тендрик” ООД, са собственост на “Тендрик” ООД. Те са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права, както и на всички нормативни актове.

“Тендрик” ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма “Тендрик” ООД, като “Тендрик” ООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на “Тендрик” ООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на “Тендрик” ООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

“Тендрик” ООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на “Тендрик” ООД, без знание и съгласие от “Тендрик” ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи правила и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на “Тендрик” 00Д, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи правила, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от “Тендрик” ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до “Тендрик” ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Страниците, описващи конкретните цени на нашите услуги, могат да бъдат променяни от “Тендрик” ООД без задължение за уведомяване на потребителите на уебсайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Дигитална агенция “Тендрик” е търговска марка на “Тендрик” ООД. Екипът на дигитална агенция Тендрик специализира в интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове, изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами и др.

“Тендрик” ООД (BG203434609), Пловдив, ул. “Вълко Шопов” № 2Б, блок 1, партер, представлявано от Любомир Атанасов.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.