Копирайтинг

Какво е копирайтинг и защо ви е нужен?

В днешно време текстовото съдържание е навсякъде: в уебсайтове и социални мрежи, в медиите, на билбордове и в брошури. Копирайтингът е изкуството да се създават уникални текстове, предназначени за определена аудитория. Той има за цел да предостави полезна информация, да убеди потребителите и да създаде доверие във вашия бизнес.

Съдържанието на вашия уебсайт е ключът към мнението на потребителите за вашата компания. Това е гласът на вашия бранд, който представя вашите продукти и услуги, призовава към действие и демонстрира вашия опит. Но той може да прави много повече! Внимателно подбраните думи имат силата да разказват истории, да влияят на мненията и да убеждават. Страхотният копирайтър може да вдъхне живот и емоция на текста, да повиши статута на вашата марка и да изгради нейния онлайн имидж.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ?

Стратегия за съдържание

Имаме опит в създаването на цялостни стратегии за копирайтинг и маркетинг на съдържание.

Съдържание за уеб сайтове и онлайн магазини

Умеем да създаваме текстове за продуктови или информационни страници на уебсайтове и онлайн магазини.

Поддръжка на блогове и блогване за гости

Можем да пишем интересни, добре проучени статии в блогове с различна дължина по най-различни теми.

Наблюдение и анализ

Умеем да наблюдаваме и анализираме създаденото от нас съдържание и неговото непрекъснато представяне онлайн.

НАШИЯТ РАБОТЕН ПРОЦЕС

Проучване и планиране

В началния етап се запознаваме с вашата марка, ниша и конкуренти. Избираме най-подходящия тон и се запознаваме с терминологията в сферата на дейност на вашата компания.

Писане на първата чернова

Финализираме текстовете, правим необходимите корекции и за последен път проверяваме за правописни грешки.

Финално редактиране

И последно, започваме да прилагаме стратегията за SEO. Непрекъснато следим успеха на вашия уебсайт и коригираме стратегията – ако е необходимо.

Често задавани въпроси (FAQ)

Има ли нужда моят бизнес от копирайтинг?

Отговорът на този въпрос е категорично „Да!“ Вярваме, че качественото съдържание може да повиши статута на един бизнес, работещ във всяка индустрия.

Защо да използвате професионални копирайтинг услуги?

Екипът от професионалисти може да направи задълбочен анализ и план. След това ще пристъпи към създаването на висококачествено съдържание, което да ангажира вашата аудитория. Това ще ви позволи да постигнете максимални резултати. Ангажирането на професионален копирайтър за създаване на съдържанието, от което се нуждаете за вашите социални медии, блог или уебсайт, ще спести много необходимо време от вашия ежедневен график и този на вашите служители. И резултатите ще бъдат просто отлични: увлекателни текстове с безупречен правопис и граматика.

Колко струват копирайтинг услугите?

Отговорът на този въпрос зависи от вида и количеството копирайтинг, от който се нуждаете. След първоначалната дискусия с нашия екип ще можем да ви предложим индивидуална оферта, която да отговаря на специфичните нужди на вашия бизнес.

Можете ли да създадете съдържание за бизнес в моята ниша?

Нашият екип е работил с компании, работещи в различни отрасли на промишлеността и търговията. Именно това ни дава увереност, че можем да ви помогнем. Запознайте се с работата ни в нашето портфолио.

Какъв тип копирайтинг можете да предложите?

Имаме опит в създаването на съдържание за:

 • блогове
 • уеб сайтове
 • целеви страници
 • продуктови или категорийни страници
 • рекламни кампании
 • имейл кампании
 • статии в онлайн медии, целящи да продават или популяризират продукт или услуга.

Също така предлагаме на нашите клиенти анализ и управление на съдържанието.

Кой може да се възползва от копирайтинг услугите?

Копирайтингът и създаването на съдържание обхващат широк спектър от услуги: от писане на информативни статии в блогове до измисляне на слогани и създаване на рекламни текстове, които убеждават аудиторията в качествата на даден продукт. Затова услугите по копирайтинг са подходящи за всеки, който иска да изгради своя професионален имидж. Това включва:

 • Предприятия от всякакъв мащаб
 • НПО
 • Правителствени организации
 • Публични личности
Какви са ползите от копирайтинга за вашия бизнес?

1. Изгражда имиджа на вашата марка
Копирайтингът има за цел да информира аудиторията и да ѝ вдъхне доверие. Качественото съдържание се отразява положително на имиджа на вашата компания и спомага за изграждането на силна идентичност на бранда. Потенциалните клиенти ще започнат да ви възприемат като експерт във вашата област, което ще доведе до увеличаване на възможностите за бизнес.


2. Придава на бизнеса ви човешки облик

Добрият копирайтър може да разбере от какво се нуждае аудиторията ви, и да го предаде в правилния тон. Когато говорите с хората така, както те говорят, създавате атмосфера на доверие и взаимно разбиране. Копирайтингът създава уникални преживявания за потребителите, като извежда бизнеса ви на следващото ниво.


3. Подобрява позиционирането

Добре изготвените текстове помагат за подобряване на позиционирането на уебсайта ви в SERP и могат да увеличат CTR. Те са привлекателни както за хората, така и за алгоритмите, и съдържат точното количество подходящи ключови думи.


4. Изгражда връзка

Нито един бизнес не може да успее без лоялни клиенти, които имат история с бранда и му се доверяват. Изграждането на тази връзка е дългосрочна цел, която изисква отдаденост и постоянство.

Аналогични услуги

Локално SEO

SEO за уеб сайтове и онлайн магазини

Услуги за изграждане на връзки