Нов уебсайт за най-големия индустриален проект в България – ТИЗ

корпоративен уебсайт

„Тракия икономическа зона“ (ТИЗ) е най-развитият индустриален клъстър в България с площ от 10 700 000 м2 и реализирани над 1.54 млрд. евро инвестиции. ТИЗ се състои от 6 индустриални парка, привлекли повече от 140 международни и български компании. Освен различните проекти, които развиват, те предлагат и голям набор от услуги, свързани с конкретната индустрия – строителство, управление на инвестиционни проекти, продажби и наеми, европейски финансирания, правни услуги и други.

За да предостави възможност на потребителите да се запознаят подробно с дейността на проекта и да се възползват от услугите, които предлага, Tendrik изработи нов уебсайт, изцяло съобразен със съвременните уеб тенденции и идентичността на проекта.

Той е изключително информативен, съдържа подробности за всички дейности, проекти и новини покрай ТИЗ и има интуитивен и удобен потребителски интерфейс и лесна навигация. За целта избрахме WordPress, защото предоставя огромно разнообразие от характеристики и функционалности и е известна с лекотата на работа с нея, своята опростеност, динамичност и широкия спектър от възможности за персонализация, които предлага.

Една от най-важните ни задачи беше дизайнът. Той трябва да подхожда на проект с такъв мащаб и затова ние направихме не само адаптивен дизайн, който отговаря на последните тенденции, но и заложихме на новото и интересното. Погрижихме се за дизайна на цялостните рекламни и представителни материали – брошури, визитки и т.н., създадохме ново лого и използвахме нова цветова палитра, подходяща за целите на проекта.

Картите, които се намират на уебсайта, бяха (до)рисувани и подобрени.

Началната страница например се състои от slider с видео, hover ефект върху най-важните акценти на проекта, последвани от интерактивна карта, показваща различните зони, в които се осъществяват проектите, и подробна информация за тях.

Създадохме изцяло корпоративната презентация, която служи за представяне и реклама на проекта пред различни организации, конференции, събития.

интерактивна карта

Ето и някои от функциите, които заложихме в новия уебсайт на ТИЗ:

  • Мултиезичност на сайта – български и английски;
  • Създадохме интересна и различна 404 страница, за която вече ви споменахме в тази статия;
  • Списък с общините партньори и подкрепящите организации;
  • Възможност за абониране за бюлетин;
  • Подробна информация за различните проекти;
  • Свързване на уебсайта с Google Analytics
  • Вграждане на Google Maps.

tez

С пускането на уебсайта в интернет, Tendrik се насочи и към SEO оптимизацията му. В момента се извършва първонална SEO оптимизация, включваща създаване на sitemap, добавяне на мета описания за страниците от уебсайта, оптимизиране на скоростта на зареждане и други.

Може да посетите уебсайта тук: http://tez.bg/

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.

Споделете тази публикация