Най-четените ни статии през 2016-та година

най-четени-статии

И ето че още една година си замина. Освен че считаме 2016-та за изключително успешна, ние поставихме и основите на един бизнес, изпълнен със сериозни партньорства, успешни начинания, големи цели и професионален и забавен екип. Няма как да се оплачем от изминалите 12 месеца, но докато все още пишем 6 вместо 7 навсякъде и сме настроени към равносметки и поставяне на нови цели, решихме да погледнем назад към едни от най-успешните ни и хубави моменти от изминалата година.

И докато годината за нас беше изпълнена с много предизвикателства, сплотени и топли моменти, важни решения, изграждане и откривания, за които с удоволствие бихме ви разказали, в този текст ще се съсредоточим върху 5-те ни най-четени статии за изминалата 2016-та. Една от нашите най-важни цели е да ви бъдем полезни и да спомагаме за вашето развитие – смятаме, че човек се учи, докато е жив и затова сме изключително щастливи да виждаме вашия интерес към блога и дейността ни. Пожелаваме си вашият интерес да не спира да нараства и все така да се учим и развиваме взаимно и през предстоящата година.

  1. Как да създадем успешен онлайн магазин в 10 стъпки

Най-четената от вас статия през 2016 беше тази, в която ви представяме формулата за изграждане на един успешен онлайн бизнес. Тези 10 стъпки, представени в статията, са само началото на един път, изпълнен с трудности, но заслужаващ си всяко лишение. Все пак днешният потребител е дигитален и за да имате успешен бизнес, вие трябва да имате впечатляващо присъствие в интернет. Прочетете я и положете началото на вашия успешен онлайн бизнес.

  1. 20+ SEO инструмента, които трябва да използвате

Тези инструменти трябва да бъдат част от арсенала не само на всеки специалист по дигитален маркетинг, но и на всеки, занимаващ се със съдържание и бизнес в интернет пространството. За важността на SEO оптимизацията сме говорили безкрайно много пъти и това все пак не е достатъчно да се опише задължителното ѝ присъствие във всеки УСПЕШЕН онлайн бизнес. Ако искате да постигнете успех и да се позиционирате по-добре в най-важната търсачка в света Google, тази статия е за вас.

  1. 10-те любими реклами на Tendrik от Нощта на рекламоядите

„Рекламата, с всичките си цветове, е изкуство. Изкуство, което не просто има за цел да накара потребителите да си купят даден продукт, а да остави послание, да създаде емоция, да придаде по-голям социален отзвук на дадена кауза. Със светкавичното развитие на технологиите през 21 век и „вирусния ефект“, който имат социалните мрежи и онлайн медиите, рекламите се превръщат в един от най-силните инструменти за влияние и значимост.“

Вероятно това е една от причините тази статия да е една от най-четените ни за цялата изминала година. Всяка една от тези реклами хваща и не пуска, докато не те промени изцяло. А това остава.

  1. Новият уебсайт на Holiday Inn Plovdiv

Един от най-важните ни и големи проекти. Изключително горди сме не само заради това, че стоим зад изработката на онлайн пространството на пловдивския представител на една от най-големите хотелски вериги в света, но и че ни се предоставя възможността да работим с такива професионалисти и в такава амбициозна и прогресираща атмосфера.

  1. Дигитален маркетинг. Пак ли?

Винаги всъщност. Дигиталният маркетинг е от съществено значение за вашите продажби, рекламни кампании и дългосрочните ви отношения с потребителите. Този текст ще ви покаже важността на дигиталната маркетингова стратегия, за да не правите грешката в бъдеще да подценявате ползите му и нуждата от него.

Това бяха най-пре(д)почитаните статии и теми от вас през изминалата година. Ние сме изключително щастливи, че смятате нашия блог за полезен и го ползвате за отправна информационна точка, но ако имате интерес към някоя тема и смятате, че сме я пропуснали или непокрили достатъчно подробно, свържете с нас.

Преди обаче да се впуснем с всички сили в превземането на новата 2017-та, решихме да погледнем назад още веднъж за вдъхновение и равносметка и да ви представим най-хубавите ни, най-важните ни и най-запомнящите моменти от нашата 2016 година.

infografika

Желаем ви (си) една успешна и щастлива 2017 година, изпълнена с превзети върхове.