Digital Marketing Fundamentals – равносметка и впечатления

дигитален маркетинг обучение

Второто обучение на Tendrik Academy – Digital Marketing Fundamentals, се проведе този уикенд (24 и 25 юни). Лектор на обучението беше Петър Дяксов, а програмата беше изцяло насочена към практиката и динамично променящата се среда на дигиталната сфера, включваща новите тенденции и посоки.

Целта на курса беше участниците да усвоят важни умения, които впоследствие ще могат лесно да приложат на практика. Затова и, макар с конструктиран план, събитието се проведе с неформален характер. Двата дни бяха наситени от оживено обсъждане на всичко, свързано с онлайн маркетинга, обмяна на опит, много въпроси, последвани от отговори, и нови практически знания. Създадохме реални стратегии и примери за кампании, говорихме за успешни практики и как можем да ги приложим за своя бизнес, обменихме мнения, съвети, практики и персонализирани препоръки.

дигитален маркетинг

Официалната програма на събитието включваше:

Ден 1 (24 юни): Social Media Marketing и Facebook реклама

  • Социални мрежи и тяхното въздействие
  • Психолохия на Facebook потребителите
  • Facebook маркетинг
  • Facebook реклама
  • Facebook ремаркетинг
  • Instagram маркетинг

Ден 2 (25 юни): SEO

  • On-page SEO
  • Off-page SEO
  • Маркетинг чрез съдържание
  • Бранд мениджмънт
  • Поведенчески фактори
  • Мениджмънт на онлайн репутацията

дигитален маркетинг

А ето какво споделиха и някои от участниците:

Маркетингът е сфера, която е много интересна и динамична. Това е и причината да насоча професионалните си интереси към нея. От известно време все повече и повече се увличам точно по дигиталния маркетинг в частност, затова и реших да се запиша на този курс. Определено бе една много добра инвестиция. Въпреки че имам познания (основни), научих много нови неща, особено през втория ден, когато се съсредоточихме върху SEO. Ще се радвам да взема участие и в още подобни обучения на Tendrik!

Е. Дончева

Беше много полезно и мотивиращо. Лично аз съм изключително доволан от знанията, които придобих, и смятам да ги приложа на практика. Всичко беше супер! Най-полезен за мен беше вторият ден, тъй като SEO е една от темите, които са изключително динамични и вълнуват всички експерти по дигитален маркетинг.

Р. Мовсисян

Материалът беше поднесен по интересен начин, задържащ вниманието. Петър говори и презентира увлекателно Вдъхновен за нови идеи, доволен и научил много нови неща, се завръщам след курса.

А. Стоянов

Курсът беше супер. Научих много за FB маркетинг и ремаркетинг. Преди курса нямах представа какво е SEO. Петър обясни всичко много добре. Беше супер забавно.

М. Китуков

Много се радвам, че успях да поговоря с толкова различни и приятни хора. Изключително съм доволен от показаното в курса и бих се радвал да го приложа на практика. Това е инвестиция, която направих с голяма радост. Бих се радвал и да присъствам на обучение с по-голяма техническа насоченост.

Г. Бадучев

За мен курсът беше много полезен, защото тепърва навлизам в сферата на дигиталния маркетинг. Много съм доволна, защото натрупах нови знания и получих нужната ми информация. Единственият минус е, че два дни не бяха достатъчно.

М. Караиванова

дигитален маркетинг

Digital Marketing Fundamentals беше второто обучение на Tendrik Academy след „Първи стъпки в електронната търговия“. Изключително доволни и щастливи сме от двата дни, прекарани заедно, изпълнени с нови знания, шеги, създадени приятелства и важни контакти. Очаровани сме от вас – участниците в обучението, и гарантираме, че в бъдеще предстоят още такива хубави моменти, обучения и успехи.