Tendrik търси своя стажант по дигитален маркетинг

Tendrik-academy-article

Ако имаш интересен към маркетинга и рекламата, значи си на правилното място

Дигиталният маркетинг е една от най-динамично развиващите се сфери в наши дни. Промените се случват не за няколко месеца, а за броени дни, поради което е важно непрекъснато да актуализираме информацията и знанията, които получаваме. За нас, екипът на Tendrik, това не е сложна и непосилна задача, а непрестанна мотивация за развитие, която прави работата ни толкова вълнуваща и интересна.

Живеейки в така наречената „Дигитална ера“ е съвсем логично все повече млади хора да избират онлайн сферата на работа за предпочитано място за професионална реализация. От друга страна, все повече компании търсят нови попълнения в екипите си именно в сферите на IT и дигитален маркетинг. Обучението за тези позиции никак не е лесно, особено ако сте решили сами да търсите материали и информация. Интернет е препълнен с полезни статии и информация за онлайн маркетинг и търговия, SEO оптимизация, програмиране и какво ли още не. Това е страхотно! НО! Да приложите на практика знанията, които сте натрупали на теория, е нещо съвсем различно. Особено имайки предвид динамиката на сферата, за което споменахме по-рано.

Ние знаем какво означава думата САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ не само в професионален, но и в личен план. Именно поради тази причина решихме да подадем ръка на хората, които имат желание да се самоусъвършенстват. Екипът на Tendrik официално заявява – обявяваме позициите за стажанти по дигитален маркетинг за отворени!

Ако вие сте млади и енергични, имате интерес в сферата на дигиталния маркетинг и сте решили да не си губите времето, а да го инвестирате в личното си развитие, то значи сте попаднали на правилното място.

Бъдете част от нашия екип и за три месеца ще ви потопим в тайните на Facebook, Instagram, Google и още куп интересни онлайн места, които крият какви ли не изненади. При нас ще научите как да планирате, създавате успешни кампании и ще натрупате практически опит, който ще ви помогне да развиете личните и професионалните си качества.

Какво е необходимо да бъдете част от нас?

• Владеене на английски език на отлично ниво (писмено и говоримо);
• Висока езикова култура;
• Да имате много добра компютърна грамотност;
• Да притежавате основни познания по маркетинг;
• Да имате нестандартен подход в решаването на различни казуси;
• Да имате силна мотивация за развитие.

При нас ще получите практически умения и опит, които никой учебник, семинар или уебинар не може да ви осигури. Освен, че ще работиш с нашия млад и свеж екип, ще се запознаете с основите на ефективния копирайтинг и ще преоткриете своето дар слово. В офисa на Tendrik, освен приятна работа среда, ще се сблъскате с пълния потенциал само на своята креативност, с основите на оптимизацията за търсещи машини, имейл маркетинга и онлайн рекламните кампании.

Стажът ще продължи три месеца, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор.

Звучи ли ви интересно? А любопитно ли ви е да разберете как работят уеб агенциите отвътре? Ако отговорът на тези въпрос е ДА, не се колебайте и ни изпратете вашето CV, заедно с кратък отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг?“ на адрес [email protected]. Ние ще разгледаме кандидатурата ви и ще се свържем с вас за интервю.