Завърши първото обучение на Tendrik Academy – „Първи стъпки в електронната търговия“

tendrik-akademi-first-course-ended-banner

На 6-ти декември се проведе последният модул от първия курс на Tendrik Academy –  „Първи стъпки в електронната търговия“, който завърши с маркетинг обучение и това как се печелят реални клиенти. Лектори на цялостния курс бяха Петър Дяксов и Иван Абаджиев, а гост лектор на обучението за дизайн и потребителски интерфейс бе Вера Пицева – дизайнер в Tendrik.

„Първи стъпки в електронната търговия“ протече в рамките на един месец и запозна своите участници с важните стъпки за създаването и поддържането на онлайн магазин.

Целта на курса беше не просто да запознае своите участници с фундаменталните знания за електронната търговия, а да им помогне да създадат свой онлайн магазин от нулата, както и след това успешно да го ръководят и маркетират, за да генерират печалби. Взелите участие имаха възможността да чуят и да си запишат ценни съвети, дадени им от лекторите на събитието.

Курсът следваше последователността на процеса на превръщането на идея в реалност. Ето и какви бяха обученията, представени през изминалия месец:

  • Бизнес част
  • Инсталиране на OpenCart на хостинг и локално
  • Дизайн и потребителски интерфейс
  • Модули за OpenCart
  • Информация и правни въпроси
  • Клиенти и продукти
  • SEO и онлайн реклама
  • Методи на разплащане и доставка
  • Маркетинг и спечелване на клиенти

Накрая на обучението на участниците бяха раздадени бланки за обратна връзка. Ето и какво ни споделиха те:

„Запознах се с реални и много готини хора, на които имам доверие и се надявам за бъдеще да ми помагат и да свършим нещо полезно заедно. […] Сама нямаше да се справя, този курс е едно от най-полезните неща, които съм правила за себе си от няколко години и съм много доволна.

Р. Денчева

„Курсът беше изключително полезен за мен. Тази област, обхващаща онлайн рекламата, ми е интересна открай време и този курс засили интереса ми още повече.“

Г. Михайлова

Искаме искрено да благодарим за гостоприемността на Achievers Business Centre, които бяха така любезни да ни предоставят нужната техника и залата си за провеждането на нашите курсове.

„Първи стъпки в електронната търговия“ е първото обучение на Tendrik Academy, което ще бъде последвано от други подобни за в бъдеще. Целта на академията е да помогне на своите участници с навлизането в дигиталния свят.

Амбицията ни е академията да бъде пространство, където нашите ментори не просто да предават опита си, но и да помагат на участниците да генерират идеи и да ги развиват.