Digital4Plovdiv 2017 разкрива успешните практики на онлайн бизнеса

lektori-1200x628

Близо 300 участници ще разискват 28 актуални теми от дигиталния свят

Дигиталните събития в страната ни стават все повече и за нас е огромно удоволствие да ви поканим на следващото събитие, което ще се проведе в Пловдив. Това е конференцията Digital4Plovdiv 2017 Онлайн маркетинг и търговия, която ще се състои на 30-ти ноември в хотел „Санкт Петербург“, а за нас е чест да споделим, че нашият мениджър, Петър Дяксов, ще бъде един от лекторите на събитието. Той ще говори на тема “Как успешно да продаваме козметични и парфюмерийни продукти онлайн“, като основател на онлайн магазина на Венера Козметикс (https://fragrances.bg/), предлагащ оригинална маркова парфюмерия. Повече информация за неговата тема, можете да откриете тук: https://digital4plovdiv.com/petar-dyaksov/

Конференцията ще бъде изключително интересна, не само защото събира на едно място професионалисти в сферата, но и защото ще бъде силно практически насочена. Събитието е полезно както за всички онлайн търговци и предприемачи, така и за всеки, който все още не е стартирал собствен бизнес, но планира да го направи.

Пловдив все по-често става домакин на събития от дигиталния свят. Градът под тепетата се превърна в често предпочитано място за срещи на хората, които имат желание за развитие, мотивация и движат промяната у нас. Именно поради тази причина, за нас е чест да съобщим, че Петър Дяксов е един от лекторите на Digital4Plovdiv, редом до професионалисти в сферата. Ето няколко имена на специалисти, които ще можете да чуете в последния четвъртък от месеца: Велизар Величков (Grabo), Елена Арнаудова (Google), Огнян Младенов (SEOM), Любомир Русанов (Superhosting), Димитър Димитров (Inbound.bg), Станислав Димитров (Konversa), Бисер Вълов (Beyond Academy), Никола Минков (SERPACT), Любомир Атанасов (SEOMAX.BG) и още много известни имена от дигиталния свят.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията: www.digital4plovdiv.com

На конференцията ще бъдат засегнати важни теми и въпроси, сред които:

  • E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP системи, SAAS платформи, дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
    Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; видеомаркетинг;
    Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
    Ефективни Google AdWords, стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
    Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Ако искате да се включите и вие, можете да го направите сега с подарък, който предоставяме на всички наши приятели. Това е 15% с промо код: „VeneraC15Digital“.

Повече информация за самата конференция:

На събитието се очаква да присъстват близо 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив – д.и.н Добрина Проданова.

Следи събитието и актуална информация във Facebook страницата: https://www.facebook.com/digital4plovdiv/