Kooky- забавният и образователен метод да научите нови и интересни факти

kooky-article-tendrik-blog-post-imge-bg

Kooky е новостартираща компания с амбиции за успех и развитие, която има за цел да представя факти насочени към малки и големи по интересен и атрактивен начин.

Този проект е първият подобен, който се прави в България и ние от Tendrik с ентусиазъм приехме да станем част от него.

Kooky е магическо място, в което ще откриете приключенски начин да забавлявате себе си и вашите деца. В него ще откриете задачки, чрез които ще придобиете нови знания. Едно от най-интересните неща в Kooky са кутиите пълни с изненади, игри и задачи. Освен че може да закупите Кооку кутиите и да се абонирате за тях, можете да закупите оригинални и шарени аксесоари за вашето пътуване, и забавни, образователни книжки за своите деца.

За този проект ние използвахме платформата OpenCart за изграждането му. Kooky ни предоставиха закачливите и увлекателни дизайни, които бяха изготвени специално за сайта. Желанията и изискванията им се препокриха благодарение на екипната ни работа.

За да се забавляват потребители на сайта, ние добавихме функциите „следваща дестинация“ и „следваща тема“. Чрез тях всеки може да проследи минали теми и дестинации в сайта. А всяка следваща стъпка с въпросителен знак е новата тема или дестинация. За нея всеки, който се е абонирал ще получава насоки и любопитни факти, които ще го отведат до верния отговор. Тази функция улеснява потребителите и тяхното преживяване става приятно и комфортно.

Връзката с клиентите винаги е била важна част за изграждането на дълготрайни взаимоотношения. Kooky се бяха постарали с дизайна за страницата за контактната форма, която предразполага хората да контактуват лесно и да задават свободно въпросите, които ги интересуват.

За вход и регистрация, както за и закупуването на стоки и продукти, потребителите винаги търсят възможно най-лесния и удобен начин, за да го направят. Ние направихме това възможно чрез създаването на бутончетата „кошница“ и „потребител“, които са достъпни и лесно могат да се забележат от потребителите. Те са под формата на икони, за да бъдат видими и да се забелязват от любопитните малчугани, които помагат на техните родители да закупят поредната интересна стока от Кооку.

За всички любознателни потребители, в което сме сигурни че са много, ние от Tendrik добавихме бутони за връзка към социалните мрежи. Там те могат свободно да разгледат и да се запознаят по обстойно с всичко което ги интересува свързано с Кооку.

За да осигурим добър старт ние използвахме и първоначална SEO оптимизация – тук заложихме на оптимизиране скоростта на сайта при зареждането на всички страници, създаване на уникално заглавие и описание на всички страници с подходящи ключови думи и направихме такаче сайтът да има по-голяма видимост в мрежата.

За нас беше истинско удоволствие да дадем началото на проект свързан с образованието на малки и големи. Винаги сме отворени за нови предизвикателства и да помагаме на хора, в които виждаме потенциал за развитие. Може да разгледате УСЛУГИТЕ, които предлагаме и ако откриете в Tendrik партньор за изграждането на вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.