Business on the Hills – най-интересната конференция за иновации под тепетата

jci-nat-conv-Tendrik
Най-голямата младежка организация – JCI Bulgaria (Junior Chamber International Bulgaria), организира 3-дневната бизнес конференция „Business on the Hills: Develop. Innovate. Market.” в града под тепетата. От 9-ти до 11-ти септември пловдивският хотел Imperial Hotel & SPA ще бъде домакин на събитието, което ще приюти над 250 човека. Конференцията довежда 7 лектори от държави като: Англия, Португалия, Израел, и предприемачи от над 20 държави, които ще споделят своя опит по време на 3-дневното събитие. Освен това, младите хора ще имат възможност и да се запознаят с тях на специално организираните networking party в петък и официалната гала вечеря в събота.

За привържениците на туризма, организаторите от JCI са подготвили Treasure Hunt – Plovdiv Tour в събота, а в неделя – Wine Testing в Старосел. Това са само част от многобройните начини, по които организаторите са се погрижили участниците в събитието да извлекат максимално много знания и добри преживявания.

Treasure Hunt Plovdiv Tour
Treasure Hunt Plovdiv Tour

След като миналогодишното издание на конференцията се състоя във Варна, под надслов “Business on the Beach”, тази година организаторите са избрали за свой домакин 6-тия най-стар град в света. Business on the Hills ще предостави възможност на над 250 предприемачи да споделят своя опит с вас – хората, които непрестанно работят в името на създаването на позитивни промени в нашето общество. Главната тема, която ще се застъпи по време на събитието, ще бъде свързана с най-успешните практики за създаване и маркетиране на дигитални иновации. Иновациите са жизненоважна част за всеки бизнес – единствено чрез тях той би могъл да се отличи от конкурентите си и да води успешна практика. И за да бъде успешен на световно ниво, един бизнес не е нужно само да задоволява нуждите на своите клиенти, а също и да започва или да бъде създател на нови трендове или идеи.

conference-innovations-plovdiv-business-september

Tendrik е не само един от тазгодишните спонсори, но и създател на сайта на събитието – http://nationalconvention.jci.bg/, на който до 15.08 може да закупите билети за конференцията на преференциални цени. А ако регистрирате 2-ма или повече от своите приятели или колеги, ще получите допълнителна отстъпка.

Конференцията ще се проведе на английски език.