Tendrik

Business on the Hills – най-интересната конференция за иновации под тепетата


Най-голямата младежка организация – JCI Bulgaria (Junior Chamber International Bulgaria), организира 3-дневната бизнес конференция „Business on the Hills: Develop. Innovate. Market.” в града под тепетата. От 9-ти до 11-ти септември пловдивският хотел Imperial Hotel & SPA ще бъде домакин на събитието, което ще приюти над 250 човека. Конференцията довежда 7 лектори от държави като: Англия, Португалия, Израел, и предприемачи от над 20 държави, които ще споделят своя опит по време на 3-дневното събитие. Освен това, младите хора ще имат възможност и да се запознаят с тях на специално организираните networking party в петък и официалната гала вечеря в събота.

За привържениците на туризма, организаторите от JCI са подготвили Treasure Hunt – Plovdiv Tour в събота, а в неделя – Wine Testing в Старосел. Това са само част от многобройните начини, по които организаторите са се погрижили участниците в събитието да извлекат максимално много знания и добри преживявания.

Treasure Hunt Plovdiv Tour

След като миналогодишното издание на конференцията се състоя във Варна, под надслов “Business on the Beach”, тази година организаторите са избрали за свой домакин 6-тия най-стар град в света. Business on the Hills ще предостави възможност на над 250 предприемачи да споделят своя опит с вас – хората, които непрестанно работят в името на създаването на позитивни промени в нашето общество. Главната тема, която ще се застъпи по време на събитието, ще бъде свързана с най-успешните практики за създаване и маркетиране на дигитални иновации. Иновациите са жизненоважна част за всеки бизнес – единствено чрез тях той би могъл да се отличи от конкурентите си и да води успешна практика. И за да бъде успешен на световно ниво, един бизнес не е нужно само да задоволява нуждите на своите клиенти, а също и да започва или да бъде създател на нови трендове или идеи.

Tendrik е не само един от тазгодишните спонсори, но и създател на сайта на събитието – http://nationalconvention.jci.bg/, на който до 15.08 може да закупите билети за конференцията на преференциални цени. А ако регистрирате 2-ма или повече от своите приятели или колеги, ще получите допълнителна отстъпка.

Конференцията ще се проведе на английски език.