От човека „За човека“

за-човека

„За човека“ е верига от магазини за парфюмерия и козметика, създадена през 1996 година в Стара Загора. Целта на фирмата е да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. Вдъхновени от идеята да предложат най-голямото разнообразие от качествени продукти и максимално удобство за клиентите си, те решиха да добавят и онлайн присъствие към своя бизнес.

Ние от Tendrik изградихме нов, издържан според съвременните тенденции онлайн магазин на „За човека“, с идеята да спомогнем в мисията на фирмата да предостави бърз, лесен и удобен начин за закупуване на качествени продукти. Магазинът беше изработен на една от най-предпочитаните платформи за електронна търговия – OpenCart. Избрахме OpenCart, защото платформата има добра модулна структура, предоставя голяма гама от възможности, притежава удобен и интуитивен потребителски интерфейс, лесна навигация и позволява на търговците да управляват своя магазин лесно и самостоятелно.

Онлайн магазинът „За човека“ е достъпен през всякакви мобилни и настолни устройства, чрез адаптивен дизайн, съвместим с различните уеб браузъри.

Освен адаптивен, дизайнът е и иновативен. Още на началната страница можем да видим изработените банери и слайдери, последвани от различните категории продукти. Място след това намират най-новите продукти, най-продаваните и различните промоции, които предлагат от магазина. А при желание потребителят може да се абонират за нюзлетъра на фирмата – различен за всяка категория, според интересите на самия него. В дъното на страницата може да намерите още информация за фирмата, допълнения, връзка със собствения си профил в уебсайта и начин да се свържете с тях в социалните мрежи.

дамски-парфюми

Отворили страницата на продукта, можем да го споделим в социалните мрежи, добавим в нашия wishlist и видим други подобни продукти. След това, ако решим да продължим към покупка, добавяме в кошницата и виждаме, че можем да използваме купони и ваучери (ако имаме наличност). При изпълняването на поръчка забелязваме, че можем да я изпълним без да ни е нужна регистрация и само на една страница – quick checkout, както и, че магазинът поддържа плащания с различни валути. Освен в различни валути и с различен тип карта, можем да заплатим и с ePay.

Какво друго изработихме за „За човека“?

  • Лого и слоган;
  • Автоматично импортване на продукти – връзка между складовия софтуер и наличностите на сайта, за да бъдат те актуални;
  • Сайтът е свързан с акаунтите на фирмата в различните социални мрежи;
  • Добавяне на микро данни, които визуализират по-добре при резултати от търсачките.

 

Ако харесвате нашите проекти и бихте желали да се възползвате от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас!