Gorilla Onboard – разчупеният и иновативен уебсайт, изработен от Tendrik

Gorilla-Onboard-blog--post-image-tendrik-BGGorilla Onboard e компания, която се занимава с уеб решения за хората и техният онлайн бизнес.

Мнението на клиентите е важно за компанията и те внимателно подбират детайлите около всеки проект. За успешното стартиране и развитие на идеята на клиента, компанията предлага разнообразие от услуги. Gorilla Onboard осигурява поддръжка от край до край на маркетингови, продажбени и обслужващи процеси в ключови точки за контакт в IT канала. За да се отличи от своите конкуренти, Gorilla Onboard се спря на Tendrik, за изработването на разчупен, модерен и впечатляващ уебсайт.

Gorilla Onboard е разпознаваем бранд по целия свят и се равива успешно на световния онлайн пазар. Възползвайки се от услугите им, вие ще се отличите от своите конкуренти. Вдъхновени от „различното“, ние от Tendrik започнахме изграждането на сайта с разработването на custom тема. Изградихме персонализирана тема на базата на специално подготвен от тях дизайн. Това придаде индивидуалност и Gorilla Onboard се отличиха от масовите уебсайтове.

Tемата е изключително важна за първото впечатление на потребителите. Това грабва техния интерес и шансът да се възползват от услугите или продуктите, които предлага съответният уебсайт, се повишава. Ние успяхме да направим тема, която привлича вниманието, а това би довело до увеличаване на доходите на компанията.

За да сме в крак с времето, ние от Tendrik, използвахме системата на WordPress за изработването на този изключително нетрадиционен и ефектен уебсайт.

За да са по-близо до своите клиенти, ние създадохме за Gorilla Onboard опцията добавяне на статии и казуси (article и case study). Чрез страницата „статии“, клиентите се информират с най-новите и полезни новини и услуги,свързани с компанията. А в страницата „казуси“ създадохме секции, които визуално представят различни казуси по интересен и ефикасен начин.

Screenshot- Горила

Tendrik се погрижи да улесни максимално потребителите на сайта. Това се случи чрез добавяне на функцията „филтриране по таг“. Добавихме тагове за статиите и казусите, като по този начин потребители намират информацията, която ги интересува, бързо и лесно.

Всичко това допринася за по-приятното потребителско изживяване и потребители остават доволни от възможността да получат лесен и удобен достъп до всичко, което ги вълнува.

Една от най-атрактивните функции, които добавихме за сайта е страницата за добавяне на обяви за работа. Разработихме модул, чрез който се виждат всички точки от целия свят. Тези точки показвт местата на които компанията има офиси. Ако има свободно място, ще се визуализира начин, по който потребителите могат да видят отбелязаното вакантно място и да видят точното му местоположение.

Кaкто казахме в началото, основен преоритет за Gorilla Onboard, e клиентът. Компанията държи на връзката със своите клиенти. Бързата комуникация и лоялността на клиентите са от изключително важно значение за компанията. Tendrik, създаде практична и удобна контактна форма, чрез която клиентите да се свързват с компанията. Чрез нея Gorilla Onboard предлага безупречна поддръжка на клиенти на повече от 50 езика и 38 страни по света, докато работи с платформа за съвпадение на аналитични данни в реално време.

Screenshot- Горила 2

Всички тези функционалности се случиха благодарение на интеграцията с SharpSpring, която направихме. Един съвременен модул, с който големите и малки бизнеси спестяват време и пари. Чрез интегрирането на SharpSpring към вашия сайт, вие бихте могли да се възползвате от различни предимства. Чрез този модул вие определяте по-квалифицирани потенциални клиенти, увеличавате конверсията на тези клиенти и увеличавате вашите приходи.

Този сайт се превърна в един от любимите на всички от Tendrik. Изработихме го на един дъх и се фокусирахме върху най-малките детайли. Ако и вие желаете да се отличите от своите конкуренти и да подчертаете индивидуалността на вашия онлайн бизнес, можете да отворите ТУК и да прочетете повече за нашите услуги.