Изработка на онлайн магазин за FG Auto

FGAuto-Website-by-Tendrik

FG Auto е фирма, основана през 2014 година, чиято основна дейност включва търговия с автомобилни аксесоари, авточасти, моторни масла, акумулатори и филтри. Тя работи с най-големите компании не само на българския, но и на международния пазар и посредством това предлага едни от най-изгодните и конкурентни цени за висококачествени авто-продукти.

Съобразен с особеностите на бизнеса и неговите клиенти, а дизайнът е базиран на Lexus Market – предназначена за стилизиране на онлайн магазин за авточасти. Създадохме едно интернет пространство с удобен и интуитивен потребителски интерфейс, лесна навигация и динамични страници.

Защо избрахме OpenCart?

Платформата притежава изключително добра модулна структура и предоставя голяма гама от възможности. Освен това, тя позволява на търговците да управляват своя магазин лесно и самостоятелно чрез административен панел с потребителски профили с различни нива на достъп. Тя позволява и създаването на персонализирана цена за група клиенти в зависимост от продуктите или процент отстъпка от категориите.

Сайтът е достъпен през всякакви мобилни и настолни устройства, заради неговия адаптивен (риспонсив) дизайн.

Тъй като FG Auto предлага голям избор от продукти, създадохме филтри, които максимално да улесняват клиентите при техния избор. А с Quick checkout-а реализирането на поръчка става само с няколко клика. Допълнително помага и за това, че съществува възможност за правене на поръчка без регистрация, както и за плащане и в лева, и в евро.

Онлайн магазинът предлага и безплатен чат с клиенти (Zopim Chat), чрез който клиентите ще могат в реално време да отправят запитвания към администратора.

Какво друго разработихме:

  • Интегрирахме модул за връзка с ЕКОНТ и генериране на товарителница;
  • Включихме бутони към социалните мрежи за бързо споделяне или форма на контакт;
  • Свързахме уебсайта с Google Analytics за анализиране на посещенията в уебсайта;
  • Оптимизирахме съдържанието и кода на уебсайта за по-добро индексиране в Google, както и за по-бърза скорост на зареждане;
  • Изградихме съвременен графичен дизайн с подходящо оформление за онлайн магазин, включващ slider – изработени са 3 банера, както и специален панел за настоящите промоции.

fg auto home

Посете онлайн магазина на FG Auto – http://fgauto.bg/

Приятно пазаруване!

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.