Нов корпоративен уебсайт за Кредибъл АД

credibleКредибъл АД е финансова институция с основен предмет на дейност предоставяне на заеми на физически и юридически лица. От създаването си през 2006 година тя е осъществила над 400 индивидуални проекта в различни индустрии, чрез които са отпуснати близо 18 млн. лева заеми на малки и средни предприятия.

За да предостави възможност на потребителите да се запознаят подробно с дейността на фирмата и да се възползват от нейните услуги, Tendrik изработи нов уебсайт, изцяло съобразен със съвременните уеб тенденции. Сайтът е изработен на платформата WordPress и изпълнен с изчерпателна информация, удобен потребителски интерфейс и лесна навигация.

credible - data

Защо избрахме WordPress?

WordPress е пазарен лидер още от самото си създаване преди 12 години. Освен, че е с отворен код, платформата предлага изобилно разнообразие от теми (themes) и плъгини (plug-ins), които представят широка гама от функционалности и възможности. Така успяхме да изградим едно пространство, съобразено с изискванията на нашия клиент и неговите потребители.

Изработихме стилен и лесен за управление информационен сайт с подробни данни за услугите на фирмата и индустрията, в която тя се намира. Уебсайтът е с адаптивен дизайн, за да бъде достъпен на всички съвременни устройства (компютри, таблети, смартфони).

Изготвихме и специална форма за онлайн кандидатстване за кредит. Така и физически, и юридически лица ще могат да заявяват желанието си за придобиване на заем през подробния уеб формуляр, без да посещават физическия офис на фирмата.

credible - apply

Създадохме и блог към корпоративния уебсайт на Кредибъл. Той ще служи за предоставяне на интересна информация за дейностите на фирмата и кредитната индустрия.

В допълнение, оптимизирахме съдържанието на сайта и помогнахме за по-доброто му индексиране в търсачките.

Можете да посетите уебсайта на следния линк: http://credible.bg/

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.