Нов корпоративен уебсайт на хотел „Свети Георги“

SaintGeorge-Website-by-Tendrik

„Свети Георги“ е хотел, намиращ се в парк „Витоша“, Симеоново, който представя пълна гама от професионални хотелски услуги и обслужване. Хотелът е насочен към туристи, които желаят да са близо до забележителностите на столицата ни, но далече от шума и суматохата, както и към бизнесмени, предприемачи и семейства. Той е напълно подходящ за бизнес пътувания, командировки, семинари и тийм билдинг.

Tendrik направи цялостен редизайн на сайта на хотел „Свети Георги“, съобразен със съвременните тенденции в уеб разработката, за да улесни максимално желаещите да посетят хотела и да им предостави място, изпълнено с изчерпателна информация, удобен потребителски интерфейс и лесна навигация.

Новият уебсайт на хотела е изграден на платформата WordPress, която е един от пазарните лидери от самото си създаване преди 12 години. Чрез нея и голямото разнообразие от функционалности и възможности, които предлага, успяхме да изградим едно място в уеб пространството, съобразено с изискванията и на клиента, и на потребителите.

home page of saint george hotel

Защо избрахме платформата WordPress?

WordPress е създател на традициите в бранша и към момента продължава да е пазарен лидер. Тя се основава на теми (themes) и плъгини (plugins). Платформата е известна със своята опростеност и лекота за работа с нея. Тя предлага свобода на избор за многобройни възможности, свързани с уебсайта, и е изключително динамична.

За по-специфичните нужди на нашия клиент създадохме и:

  • Адаптивен (responsive) дизайн, който излиза еднакво добре на всякакви устройства;
  • Оптимизирахме съдържанието на сайта, за да помогнем за по-доброто му индексиране в Google;
  • Мултиезичност на сайта – български и английски;
  • Възможност за резервация или запитване по e-mail;
  • Добавено меню на ресторанта в хотела, включващо цени и описание;
  • Иновативен дизайн, включващ: slider, изобразяващ специални оферти; препоръки; няколко галерии; възможност за абониране за информационен бюлетин; препратка към страницата на хотела в TripAdvisor и com; информация за точното местоположение на хотела и близостта му до най-посещаваните места в столицата, както и за местното време и температура в момент на проверяване.

Освен уебсайт създадохме и блог за хотел „Свети Георги“. Наличието на блог към корпоративен уебсайт е показателно за по-доброто отразяване в Google и по-добра работеща практика.

blog - saint george hotel

Можете да посетите уебсайта на следния линк: https://hotelsaintgeorge.bg/

Ако имате желание да създадете свой корпоративен уебсайт, онлайн магазин или имате интерес към някоя от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас.