Изработка на онлайн магазин за “Булдара”

buldara home page

Булдара е производител на храни и хранителни добавки от първа необходимост за човека, като състоянието им е възможно най-близо до естественото им в природата. Създадена е с мисията да увеличи културата на хранене в обществото и да даде предпоставки за здравословно развитие и съществуване на човека.

За да предостави на клиентите на фирмата бърз, лесен и удобен начин за закупуването на техните продукти и запознаването с тяхната мисия, Tendrik изработи нов онлайн магазин за Булдара на една от най-използваните платформи за електронна търговия – OpenCart.

Избрахме OpenCart, защото платформата има добра модулна структура, предоставя голяма гама от възможности, притежава удобен и интуитивен потребителски интерфейс, лесна навигация и позволява на търговците да управляват своя магазин лесно и самостоятелно.

Онлайн магазинът е достъпен през всякакви мобилни и настолни устройства, чрез адаптивен дизайн, съвместим с различните уеб браузъри. Той разполага и с безплатен чат с клиенти (Zopim Chat), чрез който потребителите ще могат в реално време да отправят запитвания към администратора.

Искахме да улесним максимално клиентите на Булдара, затова сайтът предлага възможността за Quick Checkout (поръчка без регистрация само на 1 страница), както и за заплащане с кредитна/дебитна карта и PayPal.

Какво друго разработихме за магазина на Булдара:

  • Уникален графичен дизайн с подходящо оформление на онлайн магазина;
  • Интегрирахме модул за връзка с ЕКОНТ и възможност в последствие генериране на товарителница;
  • Уебсайтът има българска и английска версия, както и възможност покупките да се заплащат в лева, долар, паунд или евро;
  • Създадохме продуктови страници със снимки и подробна информация на самите продукти, както и специален панел за настоящите промоции;
  • Оптимизирахме съдържанието и кода на уебсайта за бърза скорост на зареждане, както и за по-добро индексиране от Google;
  • Добавихме бутони към социалните мрежи за лесен контакт и по-бързо споделяне на съдържание.

buldara promo products

Можете да посетите уебсайта на следния линк: http://buldara.com/

Приятно пазаруване!

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.