Да превърнеш „затварящото“ офис пространство в площадка за креативност, представяне на идеи и развитие

escreo

Escreo е иновативна българска компания, произвеждаща вълшебно покритие, което превръща всяка гладка повърхност в място за писане и рисуване. Escreo ни дава ново възприятие за всяка повърхност около нас, превръщаща се в място за писане, рисуване и споделяне на идеи. Това не е приказка за понякога пренебрегваните деца в нас и желанието да рисуваме навсякъде (дори и по стените), това е реалност. Точно така – вече можем отново да пишем, драскаме, брейнстормваме и рисуваме на стената.

Целта на компанията е да преобрази не само работното ни място, но и живота ни. С тяхната „магическа“ боя, нанасяна върху стени и други повърхности и превръщаща ги в площ с характеристиките на бяла дъска, те осъществяват своята идея – да дадат поле за креативност, за лесно споделяне на идеи и интересен и удобен начин на изразяване. Така не само можем да визуализираме идеите си по-лесно, но и спонтанно, но и си осигуряваме по-честа и по-добра връзка между нас и другите. Чрез Escreo ние стимулираме творческия процес и продуктивността си по забавен и лесен начин.

Всичко започва през 2015 година. След вдъхновение, получено на предприемаческа програма в САЩ, Елена и останала част от екипа се завръщат решени да приложат идеята и на българска почва. Вдъхновение получават и от факта, че иновация се ограничава предимно до технологичния сектор. И докато фокусът е към технологиите, те не се страхуват да „измайсторят“ и създадат реален продукт, който да продават.

С какво обаче те се различават от други подобни компании?

На първо място, Escreo не е просто бяла дъска. Те изготвят специален и уникален проект за всеки един от клиентите си, съобразен с техните изисквания и нужди. Той може да приема различни форми – кръгла, квадратна, неправилна, в логото на самата фирма и много други, както и да бъде в различни цветове. Повърхността може да бъде на практика всяка една гладка повърхност във въпросното помещение – бюро, маса, стена, колона, врата и т.н. Можете дори да добавите магнитно покритие, върху което да поставяме бележки с магнити. Или да изберем матово такова, подходящо и за писане, и за прожектиране.

Освен обаче че предлагат по-добра алтернатива на бялата дъска, по-добра комуникация и начини за изразяване в многообразни форми, те включват и „домашна“ разбработка към силните си страни. Производственият процес се провежда в България и по-конкретно Русе. По този начин той е под тяхно наблюдение и всички стъпки от процеса са следени, оптимизирани, иновирани в същия момент. Така те гарантират за качеството на своите продукти (изработени единствено с качествени материали) и могат да позволят да бъдат много по-гъвкави и „нагаждащи“ се спрямо нуждите на своите клиенти.

След като завзе българския пазар, Escreo се насочи и към чуждестранния. За да постигне успешно представяне, Escreo се довери на Tendrik. Ние подготвяме тяхната дигитална маркетинг стратегия, съобразена с нуждите на чуждите пазари, и с по-специална насока във Facebook и Google.

Ето какво каза съоснователят на Escreo Елена Николова за нашата съвместна работа:

Имахме щастието да работим с Тендрик, тъй като те поставиха основите на нашия онлайн бизнес. Те са гъвкави, адаптивни и точни. Силно препоръчваме тях и техните услуги.

На Escreo се доверяват компании като VMWare, SiteGround, Sofia Tech Park, Progress и много други. На Escreo се доверихме и ние. Те превърнаха офиса ни в едно по-цветно, пъстро и креативно място. Доверете им се и вие и превърнете офиса си в център на въображението. Как да го направите, вижте тукhttps://escreo.com/