Първата конференция за криптовалути и блокчейн в България

 Crypto Conf 2018 Sofia

The Crypto CONF 2018 ще се проведе на 11.05 в Inter Expo Center (София)

Интересът към криптовалутите расте с всеки изминал ден, не само по света, но и у нас. Съвсем логично продължение на засиленото търсене на информация от страна на потребителите е организирането на специализирано събитие, чиято тема да бъдат именно криптовалутите. Събитието вече е факт и екипът ни с радост ви споделя, че мениджърът на Tendrik, Петър Дяксов, е един от съорганизаторите на първата конференция за криптовалутите у нас. Събитието носи името THE CRYPTO CONF 2018 и ще се проведе на 11-ти май 2018 година в София. Началният час е 09:00 часа, а мястото е Интер Експо Център.

The Crypto CONF 2018

ще събере на едно място водещи представители на бизнеса, експерти на финансовия отдел и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се насочи към осъществяване на панелни обучения, интересни симулации, може да заявите участие и в  ICO състезание или в други практически упражнения.

Лекторите, които са на международно ниво и доказали се предприемачи от България и региона, ще споделят опита си по темите за блокчейн технологията, личната сигурност в дигиталните плащания, всичко за криптовалутите, ICO и P2P, начини на инвестиране и инвестиции, децентрализирана икономика, спекулациите и много други актуални теми. До момента лектори на изданията Business Storm Global са били специалисти от: Google, Thomson Reuters, World Economic Forum, World Business Dialogue, Fortune 500 компании, University of Oxford и други.

Crypto Conference 2018 Sofia

The Crypto CONF 2018 е част от стартиралия в края на 2016 г. проект The Business Storm  – бизнес семинар от ново поколение, който привлече внимание на световно ниво и днес вече се развива под бранда Business Storm Global. С подкрепата на местни и държавни институции, предприемачески хъбове, бизнес организации и инвеститорски фондове, през 2017 година, форматът се реализира успешно в Лисабон и в Португалия.

Тази година, проектът се разгръща на 3 континента ( Европа, Северна Америка и Азия), 8 държави ( САЩ, Велиикобритания, Германия, Турция, Сингапур, Китай, Тайланд, България) и 10 бизнес събития в 9 града (Ню Йорк, Филаделдия, Лондон, Берлин, Истанбул, Сингапур, Хонг Конг, Банкок и София). Събитията извън страната, в които опитни представители на местната администрация, бизнеса и неправителствения сектор ще обменят опит и креативни идеи ще се проведат под формата на кръгли маси. България и по-специално София, ще заемат важна част от рамките на събитието, тъй като ще бъдат представени като стратегически хъб за развиване на бизнес и международни компании.

Проектът Business Storm Global е отличен от програмата за предприемачество на Държавния департамент на САЩ – Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative (YTILI), която цели заздравяване на връзките и взаимодействието между европейски и американски бизнеси. Държавният департамент на САЩ е официален партньор на проекта в насърчаването на трансатлантическата бизнес и предприемаческа дейност.