Brosix – ефективният и сигурен начин за комуникация с вашите бизнес партньори, колеги и ръководители

tendrik-blog-post-article-image

Brosix е програма за обмяна на съобщения. Тя представлява частна затворена чат мрежа, която предлага разнообразие от функционалности.

Ако искате да осигурите защитена и бърза комуникация с вашите бизнес партньори и вашият екип, Brosix може да ви го предостави. Компанията е създадена с цел подпомагане и улесняване на фирмите и тяхната бизнес комуникация. Подсигурената частна мрежа ви позволява да се чувствате спокойни и уверени в надежността на системата.

Brosix е идеалното решение за фирми, за които сигурността е приоритет, като предлага високo ниво на криптиране на всички комуникационни канали. Всяка от частните мрежи се ръководи от администратор, чиято задача е първо да създаде акаунти за своите потребители. Така отоворното лице ще получи възможност за контрол на броя на участниците ползващи Brosix в своята мрежа. Освен това получава и достъп до чат историите на потребителите, което му позволява да упражни пряк контрол върху работата им. Администраторът на мрежата може да изключва функции за всички или за индивидуални участници в мрежата, което би имало резултат за тяхното ниво на ефективност. Контрол на чат стаите е последната новост, която Brosix включи с последната си актуализация, като по този начин е възможно затварянето на вече съществуващи стаи за постоянно или за определен период, заключването на броя на участниците или пък добавяне на нови. Работата на Администратора се осъществява от специален контролен панел, който е лесен за използване и многофункционален.

Освен всичко изброено до този момент, Brosix има и други предимства пред конкурентите си що се отнася за функциалността на приложението. Например, трансферът на данни се осъществява директно посредством P2P технология, която е най-сигурният начин за изпращане на файлове между 2 или повече страни в разговора. Няма ограничение нито в размера на изпращаните файлове и документи, нито в броя им.

Brosix е голяма и утвърдена фирма с голям брой бизнес клиенти и потребители. От своя страна, те избраха фирма Tendrik да се погрижи за модернизирането на сайта, за неговата визия и Facebook кампания.

Ето и част от процесите, които извършихме за този проект:

  • Редизайн на логото– Както знаем първото впечатление е най-важно. Когато отворим интернет страница- било то на онлайн магазин или уебсайт, първото нещо което грабва вниманието ни и с което запомняме бранда, е логото. Ние се погрижихме, да осигурим на Brosix, лого което да се хареса и да бъде запомнено мигновено от потребителите.
  • Освен редизайн на логото, Tendrik се погрижи и за редизайн на страниците. Запазихме основната идея, но я доразвихме и усъвършенствахме. По този начин придадохме свеж и модерен вид на уебсайта.
  • Facebook pixel-чрез него помогнахме на Brosix да има повече информация за всеки посетител и за неговото поведение в сайта.
  • Създадохме инфографики– графично визуализирахме данни, процеси, статистики, за да могат потребителите да получат по-ясна и визуална представа за посочената информация.
  • Добавихме reconfirm страница отново с цел да облекчим потребителите и за протичането на лесна и безпроблемна регистрация.
  • Социалните мрежи последните години са основния фактор при един онлайн бизнес. Tendrik помогна за една добра Facebook рекламна компания, която се ползва в дългосрочен план.

Всеки ден Tendrik помага на своите клиенти за успешно развитие на техния бизнес и за усъвършенстване и на най-малките детайли. Ако искате и вие да достигнете върховете, за които само мечтаете, може да разгледате УСЛУГИТЕ, които фирмата ни предлага.