Изработка на уебсайт за спортиста Александър Команов

komanov official website

Александър Команов е двукратен световен шампион по киокушинкай карате в Япония. От 16 години той тренира неуморно и в резултат на това част от другите му титли включват: седемкратен европейски шампион, двукратен вице-световен шампион, трикратен шампион на Япония, двукратен вице-европейски шампион. Той е взимал участие и в професионални ММА боеве, където рейтингът му е 3-0 (победи-загуби), като всички победи са взети с нокаут. Александър Команов е награден за “Спортист номер едно на Пловдив” за 2014г.

komanov-website-sports

Tendrik изработи официалния уебсайт на спортиста, за да предостави възможност на потребителите да се запознаят по-подробно с неговата личност и спортовете, които практикува. За целта използвахме платформата WordPress, която продължава да е пазарен лидер 12 години след създаването си.

Защо избрахме WordPress?

Платформата се основава на теми (themes) и плъгини (plugins). Предоставя огромно разнообразие от характеристики и функционалности и е известна с лекотата на работа с нея, своята опростеност, динамичност и широкия спектър от възможности за персонализация, които предлага.

За нуждите на нашия клиент изработихме още:

  • Сайтът разполага с адаптивен (риспонсив) дизайн, който го прави достъпен през всякакви мобилни и настолни устройства;
  • Персонализирана WordPress тема, за да отговаря на изискванията на шампиона;
  • Мултиезичност на сайта – български и английски език;
  • Възможност за абониране към специалния информационен бюлетин за тези, които искат да получат по-задълбочени знания за бойните изкуства и дейностите на спортиста;
  • Галерия с иновативен дизайн, включваща снимки и видео от официални фотосесии и събития;
  • Възможност за хронологично проследяване на професионалния път на Александър Команов със специално изготвена таблица, включваща всички негови победи и титли;
  • Панел с информация за предстоящи събития и участия от света на спортиста.

main-image-komanov-website-responsive-image

Изработихме и блог към официалния уебсайт, който ще предлага по-детайлна информация за света на Александър Команов и бойните изкуства.

Можете да намерите неговия уебсайт на този адрес: http://komanov.bg/

Предстои и представянето на онлайн магазин Komanov Shop за спортни стоки и хранителни добавки. Нашият екип усилено работи по него, за да бъде той достъпен за потребителите в най-скоро време. Магазинът също ще е съставен на два езика и ще предлага различни начини на плащане в няколко валути.

komanov and petar dyaksov

Ако харесвате нашите проекти и желаете да се възползвате от услугите ни, не се колебайте и се свържете с нас.