Колаборацията с „Акварел“, прераснала в партньорство

акварел

За да разнообразим и контрастираме на създалата се традиция, решихме в тази статия да ви представим не наш завършен проект, а едно скоро започнало, но бъдещо дългосрочно партньорство. Започнахме да работим с фирма „Акварел“ преди няколко месеца и за това време успяхме да положим основите не само на едно дългогодишно партньорство, но и на приятелство и силна връзка, изпълнена с доверие и професионализъм.

„Акварел“ ООД е основана през 1994 година, създадена и специализирана в представянето на материали за офиса, дома и училището. При тях може да открием: канцеларски материали, ученически пособия, пишещи средства, литература, всичко за училището (помощни пособия както за ученика, така и за учителя), техника и мебели, спортни пособия и игри, различни почистващи средства за дома и офиса.

Наложили се на българския пазар с конкурентни цени и коректно отношение, те разширяват своята дейност и отскоро предлагат и детски книжки, книжки за оцветяване и романи – с цел да направят литературата още по-достъпна за всеки. „Акварел“ са и единственият официален дистрибутор на марката “Pulse“, предлагаща качествени чанти, раници и канцеларски материали. Те дистрибутират и други популярни марки в България – Pensan, Fila, WINX и други.

От началото на тази година започнахме и да правим промени по съществуващи функционалности и инсталации, което прерасна в работа и годишна поддръжка на базовата SEO оптимизацията на уебсайта, като тепърва предстои да проследим развитието и резултатите от извършващите се действия.

Освен поддържането на уебсайта и SEO оптимизацията, сред нещата, които вече сме извършили за „Акварел“, са:

  • Промяна на домейн и пренасочване на връзки от http://akvarel-bg.com/ към https://akvarel.bg/;
  • Създаване на филтри в Google Analytics и настройка на Аналитикс за e-commerce tracking;
  • Инсталация на SSL сертификат;
  • HTML микроданни чрез библиотеката на Schema.org за семантично търсене на Google.

Още много неща тепърва предстоят да бъдат направени. Радваме се, че имаме възможност да работим с една от най-големите фирми за офис консумативи в Пловдив, и че успяваме да изградим силни връзки и партньорства с такива професионалисти.