Конференцията за онлайн маркетинг и търговия ,,Digital4Plovdiv – 2018“ e тук!

Digital4Plovdiv Tendrik

Водещи специалисти от цяла България ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите този месец. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с известни колеги от този бранш.

На конференцията ще присъстват над 60 лектора, разпределени в 4 панела!

Управителят на Tendrik, Петър Дяксов, ще бъде модератор на панелната дискусия ,,Полезни практики и съвети от работещи онлайн магазини”, а нашата Маркетинг магьосница – Стефка, ще вземе участие в дискусионния панел за копирайтинг!

Какво още можете да видите на събитието:

Директорът на Маркетинг и Продажби в DHL Express България, Моника Митева работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор, както на корпоративния бизнес, така и на малкия и среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците в частност. Темата, за която ще говори тя е „Търговската революция на 21-и век”.

Маркетинг координаторът на Google Partners за България, Елена Арнаудова отговаря за съвместната дейност с дигиталните агенции и малките и средни предприятия в рамките на партньорската програма, като помага за развитието на бизнеса заедно с Google. Темата, която ще представи е „2018 – българската реалност и възможности“.

Мениджърът на продажбите на OLX за България, Надежда Попова, е отговорна за разрастването и менажирането на Телесейлс екипа, грижата и обслужването на бизнес потребителите в платформата. Темата на Надежда е “7 стъпки за лесни продажби онлайн”.

Изпълнителният директор на Метрика ООД, Милена Рамчева ще засегне темата за „Предимствата и недостатъците на цялостното обслужване“. Милена започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултат е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

Главен организатор на конференцията е Интернет Медиа Груп, които организират и Networking cocktail след събитието. На този коктейл участниците ще се запознаят отблизо с всички лектори и ще имат възможност да зададат своите въпроси лично.

Събитието ще се проведе на 30 Ноември 2018 година в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.
Всички наши последователи и клиенти имат -30% отстъпка от цената на билетите. Промокодът е Tendrik30D4P. Не изпускайте шанса си да сте част от накй-голямото събитие под тепетата!