Партньорство и съвместна работа с Zizzy Bar

zizzy-bar

Zizzy Bar е професионален „мобилен бар“ за наемане в Източна Англия и Лондон. Те са специализирани в това да предлагат висококачествени напитки и коктейли по атрактивен и удобен начин.

Фирмата е основана от четирима млади и амбициозни студенти през 2015 година – само 10 дни след дипломирането им. Екипът им се състои от професионални бармани със солиден опит в сферата, но и идващи от различен кариерен произход. Фактът, че трима от тях завършват университета в Есекс с различни специалности, им дава предимство пред конкурентите. Посредством тези си знания те сами управляват финансите си, поддържат счетоводните книги, създават маркетинговите си планове и формират и поддържат връзка с доставчици и клиенти.

Тяхната първоначална цел е била да отворят първия “Green Smothie Bar” в Колчестър, но след невъзможността им да се справят с всички изисквания и да прескочат всички бариери от държавата, планът е променен. След проучване, което им показва, че Есекс е мястото, където се случват най-много сватби, годежи и официални празненства, се спират на идеята да създадат собствена компания за мобилни барове. Обхватът на събития варира от рождени дни, частни партита, сватби и годежи, до корпоративни събития и фестивали.

Стъпка по стъпка те успяват да изградят основите на една (вече доста успешна) фирма със сигурни клиенти. Успяват да си закупят нужното оборудване, а освен това решават да използват собствени ръчно изработени дървени барове, които се оказват и огромен хит на сватбените тържества.

Към момента тяхната услуга включва три различни варианта:

  • Cash Bar – гостите заплащат сами за собствените си напитки;
  • Prepaid Bar – организаторът предплаща за напитките на своите гости;
  • Mixed Bar – организаторът оставя определена сума за напитки, а след като тя се изчерпи, гостите сами заплащат за допълнителните коктейли

Те са обичани от медиите в Англия, което им дава и допълнителен тласък в популяризирането на дейността им.

Tendrik се погрижи за SEO оптимизацията на уебсайта на Zizzy Bar. След извършена базова оптимизация, консултация и оценка, резултатите бяха очевидни. Ето какво казаха те за нашата съвместна работа:

Запознахме се с компания Tendrik, когато Петър Дяксов (собственик и мениджър на Tendrik) беше гост-лектор на една конференция в университета в Есекс. Още от вдъхновяващата му реч бяхме категорични, че можем да се доверим на него и компания му. Беше достатъчен само фактът, че той спомена за индивидуалния им подход към всеки клиент и невероятните резултати, които постигат посредством това решение. Ние бяхме решили да инвестираме в SEO оптимизация още от започването на бизнеса ни, но честно казано не бяхме абсолютно сигурни от къде да започнем. Сега, когато опитният екип на Tendrik е поел нещата в свои ръце, ние виждаме правилната посока и с нетърпение очакваме добрите резултати, които ще последват. Изключително благодарни сме за подробния доклад относно състоянието на нашия уебсайт и безплатната консултация, която получихме заедно с него.