За втори път Tendrik взе участие в „Дни на кариерата“ в ТУ ПЛОВДИВ

career-day-Tendrik

На 22 октомври Tendrik за втори път взе участие на изложението „Дни на кариерата“, организирано от ТУ Пловдив. Там Линда Масаруе (мениджър проекти) и уеб разработчикът Иван Абаджиев запознаха младите студенти с дейността на фирмата и какви са възможностите за развитие и стаж.

„В България един от основните проблеми е, че бизнесът не обръща достатъчно внимание на студентите, не им предоставя поле за изява, а компетенции се градят най-вече в реална работна среда. Затова в Tendrik един от основните ни приоритети е да подаваме ръка на младите кадри и  да подпомагаме тяхното професионално развитие.“

Петър Дяксов
Основател и управител на „Tendrik”

career-day-tendrik-materials

През лятото на 2015 година Tendrik проведе 3-месечен стаж, като стажантите бяха избрани от кандидатите, проявили интерес към нашата фирма на форума на ТУ, състоял се през месец април.

Сега един от стажантите ни – Никола Михайлов, вече официално е част от нашия млад и амбициозен екип.

nikola-tendrik „ На стажа си в Tendrik научих много нови неща от сферата на уеб програмирането. Да работиш в реална среда с реални проекти – ето това е наистина добър учител. Радвам се,че вече съм част от екипа, който пък освен,че е изключително мотивиран, е и доста забавен! “

Никола Михайлов
Уеб разработчик в Tendrik
На форума много студенти проявиха интерес да се включат в бъдещата ни стажантска програма и да развиват уменията си при нас. Tendrik ще продължава да взема участие в кариерни изложения и да следва една от основните си цели – да предоставя възможности за развитие на младите хора.