“SEOбучение за непрофесионалисти” Пловдив събра близо 80 души

seo-обучение

Вчера, 26-ти октомври, сряда, беше проведено обучение на тема „SEOбучение за непрофесионалисти“ в Пловдивското споделено работно място BizLabs. Лектори на събитието бяха управителят на Идея Студио – Борислав Арапчев, и мениджърът на Tendrik – Петър Дяксов.

Искаме да благодарим за гостоприемството на домакините от BizLabs и за бързото им отреагиране, когато залата се напълни с хора, а те все пак успяха да намерят място и столове за по-голямата част от тях.

Както споменахме, събитието се радваше на огромен интерес, с близо 80 присъстващи от малка до голяма възраст. Аудиторията варираше от предприемачи и професионалисти, които работят в сферата на IT технологиите, до непрофесионалисти и хора, незапознати толкова добре с материята. Щастливи сме, че толкова много хора изявяват желание и усилия да се развиват и усъвършенстват ежедневно.

Общият опит на Петър и Борислав, възлизащ на 15 години в SEO сферата, нямаше как да се покрие напълно по време на двучасовото обучение. Въпреки това, обучението успя да постави стабилни основи дори за тези, които никога не са се занимавали с оптимизация – бяха представени основните методи за SEO оптимизация, ефикасни техники и полезни съвети, натрупани с практиката на лекторите. Същевременно запали интерес в други и дори давайки реални примери с бизнеси на присъстващи в залата, успя да даде и практически и използваеми съвети.

Лекцията беше напълно безплатна, а присъстващите имаха възможността да се запознаят отблизо с работата на един SEO специалист.

В началото на събитието, част от организаторите се погрижиха да заснемат видео и снимки на презентацията. Приложени по-долу, може да намерите видеото и презентацията от събитието.

Накрая бяха раздадени бланки за обратна връзка. Благодарим на всеки, който сподели мнението си за събитието. Въз основа на това, ние още повече ще подобряваме и развиваме нашите обучения.

 

 

Ако искате да разберете повече за това как да създадете свой печеливш онлайн бизнес и да дадете свобода на своя онлайн предприемачески дух, можете да се запишете до 31.10.2016 г. за най-новото ни едномесечно практическо обучение – „Пръви стъпки в електронната търговия“. Той ще хвърли светлина върху най-важните моменти от създаването и развитието на един дигитален бизнес. Чрез курса ще стъпите на една стабилна основа, върху която да изградите своите онлайн бизнес и дигитална стратегия.

tendrik academy пловдив

За повече информация посетете официалния уебсайт на Tendrik Academy, Facebook събитието на обучението или следете нашата Facebook страница.