Петър Дяксов ще участва на първия курс по дигитален маркетинг и SEO в Пловдив

обучение дигитален маркетинг пловдив

На 23-24 ноември, за първи път в Пловдив, ще се проведе цялостен курс по дигитален маркетинг. Двудневният маркетинг маратон ще доведе деветима от най-утвърдените специалисти в сферата в града под тепетата (а и не само), които ще споделят своя опит, знания и умения. Курсът ще покрие всички най-съществени точки от света на дигиталния маркетинг – от изграждането на печеливш онлайн бизнес и способите за привличане на повече клиенти, през маркетинг в социалните мрежи и SEO оптимизация, до PPC кампании. Заради променливото естество на тази индустрия и практическата насоченост на курса, той ще бъде подходящ и за напълно начинаещи, така и за напреднали специалисти; за собственици на малък среден бизнес, така и за компании, които искат изцяло да извършват своите SEO и SMM дейности; за PR специалисти, маркетолози, така и за собственици на онлайн магазини и уеб разработчици.

Курсът е първият по рода си в Пловдив, който не само ще предостави изключително подробни и важни знания за всеки, желаещ да се занимава с бизнес в уеб пространството, но и ще насочи вниманието към липсващото звено от такива обучения в града. Целта му е да обучи курсистите по най-добрия начин, така че след него те да могат:

  • Да увеличат своите приходи и достигнат до други пазари;
  • Да увеличат познаваемостта на бранда си; да оптимизират разходите за реклама; да разберат как се изразходва рекламния бюджет;
  • Да са в крак с тенденциите на Google и други рекламни платформи; да знаят и приложат на практика препоръките на експертите;
  • Да знаят най-добрите практики в сферата на онлайн рекламата и SEO.

Освен всички позитиви, записалите се ще получат и бонуси, включващи безплатен хостинг и домейн за 12 месеца, на стойност 100 лв., участие във фейсбук група с всички лектори и други курсисти, където ще могат да задават въпроси дори и след самия курс.

Tendrik също ще има свое участие в обучението. Мениджърът на Tendrik – Петър Дяксов, беше поканен да се присъедини към лекторите за събитието, включващи имена от ранга на Огнян Младенов, Димитър Димитров, Борислав Арапчев и други. Неговата лекция ще бъде по тема №4 – Маркетинг в социалните мрежи. Програмата му включва акцент върху важността на социалните мрежи, изграждането на успешен бранд и силата на правилната реклама и различни нейни способи в света на социалните медии.

  1. Как социалните мрежи промениха комуникациите между хората и съвременния маркетинг?
  2. Кои социални мрежи да използваме?
  3. Как да изградим успешен бранд в социалните мрежи.
  4. Facebook и Instagram за бизнес.
  5. Реклама във Facebook.
  6. Видео маркетинг в социалните мрежи.
  7. Игри в социалните мрежи.

Цената за присъствие и на двата дни от събитието е 240 лева, а само за един – 160 лева. Завършилите курса ще имат възможност да получат сертификат. Повече информация за програма, лекторите и условията може да намерите тук: http://digital4plovdiv.com/.
Само сега може да се възползвате от 15% отстъпка като използвате следния код: IMG15TENDRIK