Business Storm – първото по рода си интерактивно бизнес събитие

business storm

На 8-ми септември в Sofia Live Club ще се проведе първото по рода си събитие в България, което комбинира в себе си уникален и непредставян до сега интерактивен формат. Ще присъстват близо 400 мениджъри, лидери на екипи, експерти, собственици на бизнес и други специалисти.

Основен гост на събитието ще бъде международният лектор Саймън Бъкнал, който е консултирал редица мениджъри, предприемачи, бизнес лидери и специалисти в различни сфери, в над 20 страни по света, сред които лидери на компании, част от Лондонската стокова борса – FTSE 100, част от Fortune 100, собственици  на малък и среден бизнес, стартъп компании, инвеститори и много други. Саймън е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Япония и много други. Неговите умения и доказани резултати са видни при поглед към широкото му портфолио, включващо работа с компании като Shell, London Business School, NHS, General Electric. Той често е канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, дебатиране в предавания на BBC World News, радио BBC London, както и в бизнес медии, базирани в Близкия Изток.

Business-Storm-Tendrik

В София той ще проведе 4 интерактивни мастър обучения, които е реализирал и в други страни по света:

  1. The Red Hot Elevator Pitch
  2. Public Speaking Masterity
  3. Business Storytelling
  4. Communication Secrets

По време на събитието ще се проведе и Форум на бизнес експертите, в който ще вземат участие отличени български предприемачи и бизнес лидери. Присъстващите ще имат възможност да станат свидетели на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии. Обявените вече имена включват: Светлин Наков – основател на SoftUni, Марина Стефанова – CSR Expert, и д-р Красимира Чемишанска – президент на Американската търговска камара в България. Предстои обявяването на още експерти, които ще засегнат други нюанси на бизнес индустрията.

Събитието ще включва още 1:1 лични бизнес консултации, две безплатни бизнес книги, безплатни online трейнинг сесии, международно бизнес ноу-хау, уникално по рода си съдържание – тези и още много други елементи от богата програма предвещават една истинска бизнес буря. Този формат е предназначен за малки и средни бизнеси, стартъпи и корпорации и е посветен на предприемачи, мениджъри, лидери на екипи, директори на компании, обществени лидери и други специалисти.

На сайта на събитието може да се запознаете с още подробности за него и неговата програма, както и да намерите информация за различните видове билети, които се предлагат. С промо кода от Tendrik, предоставящ  – 10 % от цената на билетите, вие може да си закупите такъв на преференциални цени до самия старт на събитието.

Promo code: TENDRIK